logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

دبیرکل اوپک در دیدار با زنگنه:

تصمیم‌های یک‌جانبه علیه ایران کارآیی ندارد

تصمیم‌های یک‌جانبه علیه ایران کارآیی ندارد
دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) گفت: تصمیم‌های یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران کارآیی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وزارت نفت، محمدسانوسی بارکیندو شامگاه پنجشنبه (١٢ اردیبهشت‌ماه) پس از دیدار با بیژن زنگنه، وزیر نفت در تهران با اشاره به پربار بودن این دیدار و تبادل دیدگاه‌ها، اظهار کرد: آقای زنگنه در نشست‌های وزیران نفت و انرژی اوپک با سابقه‌ترین وزیر بوده و توجه به سخنان ایشان به‌ویژه در شرایط حساس رویارویی دوباره با چالش‌های ژئوپولتیک و تأثیر آن بر شرایط کشورهای عضو اوپک، همواره با ارزش است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: امروز با آمدن به نمایشگاه بین المللی نفت تهران و مشاهده استقبال از این رویداد و همچنین دیدار با آقای زنگنه با یک تیر دو نشان زدم و در دیدار امشب با وزیر نفت از مشاوره ایشان استفاده کردم.
,
 
,
دبیرکل اوپک تصریح کرد: شکی نیست که ما امروز با چالش‌های بزرگی روبه‌رو هستیم، اما اطمینان دارم با حضور دولتمردانی همچون آقای زنگنه، این کشتی غرق نخواهد شد.
,
 
,
بارکیندو در پاسخ به این پرسش که اقدام‌های یکجانبه برخی اعضای اوپک علیه ایران را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: اوپک همیشه به صورت جمعی تصمیم گرفته است و ما در گذشته بارها شاهد بوده‌ایم زمانی که کشورهای عضو اقدام‌های یک جانبه داشتند این رویه کارآیی نداشته است و این بار هم همینطور خواهد بود.
,
 
,
وی با یادآوری برگزاری نشست وزیران نفت و انرژی اوپک در ماه ژوئن امسال اظهار کرد: ما در این نشست مانند یک خانواده دور هم می‌نشینیم.
,
 
,
منبع: مهر 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه