بیش از ۵ تن لواشک غیربهداشتی در بروجرد معدوم شد
مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: پنج هزار و 600 کیلو انواع ترشک و لواشک غیر بهداشتی در بروجرد معدوم شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مظفر بازگیر در گفت و گو با سفیر افلاک اظهارداشت: چند وقت پیش از یک کارگاه غیر مجاز پنج هزار و 500 کیلو انواع ترشک و لواشک کشف و ضبط شد که کارگاه پلمپ شد و نمونه برداری از این مواد صورت گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,,
وی اضافه کرد: به دلیل بار میکروبی و استفاده از رنگ های غیر مجاز این میزان ترشک و لواشک داشت امروز معدوم شدند.
,,
بازگیر با اشاره به بازرسی های ویژه ماه رمضان افزود: در این ماه از قنادیها، رستورانها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید می شود و در صورت مشاهده هر گونه تخلف برخورد می شود.
,,
به گفته وی قنادیها برای تهیه زولبیا و بامیه حتما از روغن های مخصوص سرخ کردنی استفاده کنند و استفاده از هر گونه رنگ غیر مجاز تخلف است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه