فرمانده انتظامی تنکابن اعلام کرد؛

دستگیری هکر حساب‌های بانکی در تنکابن

دستگیری هکر حساب‌های بانکی در تنکابن
فرمانده انتظامی تنکابن از شناسایی و دستگیری هکر بانکی در این شهرستان خبر داد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمدصادق شاه نظری در گفت و گو با خبرنگار بلاغ گفت: در پی مراجعه و طرح شکایت شهروندان مبنی بر برداشت غیر مجاز اینترنتی از حساب آنان، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی این فرد را که با تشکیل درگاه های جعلی و ارسال ابزارهای نفوذ برای کاربران در یکی از شبکه های پیام رسان به اطلاعات حساب آنان دسترسی پیدا می کرد ،شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی تنکابن، اظهار داشت: پس از هماهنگی های قضائی متهم در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد و در بازرسی از محل فعالیت وی چندین قطعه سیم کارت تلفن همراه و کارت بانکی کشف شد .

شاه نظری با بیان این که متهم در تحقیقات و بازجویی های فنی پلیس به کلاهبرداری از شهروندان در مجموع به مبلغ یک میلیارد ریال اعتراف کرد، اظهار داشت: این جاعل حرفه ای 27 ساله تاکنون به اطلاعات حساب حدود100 نفر از کاربران دسترسی پیدا کرده است که تلاش برای شناسایی مالباختکان ادامه دارد .

فرمانده انتظامی شهرستان تنکابن گفت: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و موضوع در دست بررسی است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه