3 ماه تا 10 سال حبس تعزیری برای آسیب زنندگان به اموال عمومی

3 ماه تا 10 سال حبس تعزیری برای آسیب زنندگان به اموال عمومی
مدیر حقوقی و املاک شهرداری قدس با اشاره به اینکه شهروندان باید در خصوص هر آنچه که در حریم و عرصه عمومی شهر وجود دارد مسئولیت پذیر باشند به تشریح موارد قانونی در خصوص این اقدام ناهنجار پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، سعید پوری، مدیر حقوقی و املاک شهرداری قدس اظهار داشت: ماده 687 قانون تعزیرات مصوب 1375 مقرر می‌دارد «هر کس در وسایل و تاسیسات مورد استفاده عمومی از قبیل شبکه‌های آب و فاضلاب، برق، نفت، گاز، پست و تلگراف و تلفن و مراکز فرکانس و ماکروویو (مخابرات) و رادیو و تلویزیون و متعلقات مربوط به آنها اعم از سد و کانال و انشعاب لوله‌کشی و نیروگاه‌های برق و خطوط انتقال نیرو و مخابرات (کابل‌های هوای یا زمینی یا نوری) و دستگاه‌های تولید و توزیع و انتقال آنها که به هزینه یا سرمایه دولت یا با سرمایه مشترک دولت و بخش غیردولتی یا توسط بخش خصوصی برای استفاده عمومی ایجاد شده و همچنین در علایم راهنمایی و رانندگی و سایر علایمی که به منظور حفظ جان اشخاص یا تامین تاسیسات فوق یا شوارع و جاده‌ها نصب شده است، مرتکب تخریب یا ایحاد حریق یا از کارانداختن یا هر نوع خرابکاری دیگر شود بدون آنکه منظور او اخلال در نظم و امنیت عمومی باشد به حبس از سه ماه تا ده سال (حبس تعزیری درجه 4) محکوم خواهد شد.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر, قدس خبر,

وی افزود: این اقدام خلاف قانون است و باعث اختلال در تردد عابران پیاده و زیر پا گذاشتن حقوق شهروندی آنها می گردد و ممکن است با هدایت عابران پیاده خطرات جانی متوجه آن ها گردد.

,

پوری در ادامه بیان کرد: بافت پیاده رو ها زیر فشار وزن خودرو ها دچار لق شدگی، شکستن و فرسایش می گردد و از آنجایی که خدمات عمومی از طریق هزینه های شهروندان صورت می پذیرد و این اقدام تخریب اموال عمومی و جرم محسوب می شود.

,

وی گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی می تواند در صورت ملاحظه چنین وضعیتی و یا گزارش شهروندان مالک را جریمه نقدی نماید و شهرداری می تواند از طریق مدعی العموم چنین اقداماتی در سطح شهر را مورد پیگرد قانونی قرار دهد.

,

وی تصریح کرد: از شهروندان تقاضا داریم از انجام  این گونه اقدامات که موجب آسیب رساندن به بافت شهری و زیر پا گذاشتن حقوق شهروندان می گردد خودداری نمایند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه