مظاهری: از بوکسور اردنی انتقام گرفتم
کاپیتان تیم ملی بوکس ایران پس از صعود به فینال بازیهای آسیایی اینچئون گفت: خدا را شکر از بوکسور اردنی انتقام گرفتم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناعلی مظاهری بوکسور وزن 91- کیلوگرم ایران در مبارزه نیمه نهایی بازیهای آسیایی اینچئون نماینده اردن را شکست داد و راهی فینال شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,,
وی در مورد این مبارزه گفت: بازی بسیار سختی بود. 8 ماه پیش به این بوکسور باخته بودم و میدانستم که کار سختی دارم. خدا را شکر اینجا انتقام گرفتم. حریفم خیلی گردنکلفت بود و قهرمانی آسیا را در کارنامه داشت. خوشحالم که او را بردم.
,,
کاپیتان تیم ملی بوکس گفت: مدالم را به مردم ایران بویژه کرمانشاهیهای عزیز تقدیم میکنم.
,,
مربی تیم ملی اردن بعد از شکست بوکسورش برابر علی مظاهری گفت: مبارزه خوبی را شاهد بودیم. هر دو بوکسور خوب بودند و چندین مقام داشتند ولی نتیجه چیزی نشد که انتظارش را داشتیم. بوکسور ما مبارزه خوبی انجام داد اما حریف ایرانی هم قهرمان آسیا بود.
,,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه