هلاکت مزدوران عربستان در عملیات کمین یمنی‌ها

هلاکت مزدوران عربستان در عملیات کمین یمنی‌ها
رسانه‌های یمنی از کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی بر اثر عملیات کمین نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی خبر دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از المسیره، یگان مهندسی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز یک عملیات کمین علیه مزدوران ائتلاف متجاوز سعودی در جبهه "الظهره" در بخش "خب و الشعف" واقع در استان الجوف اجرا کرد که بر اثر این عملیات شماری از مزدوران کشته و زخمی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
گفتنی است که یگان مهندسی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن طی روزهای گذشته عملیات‌های خود را در جبهه‌های استان الجوف تشدید کرده است و بر اثر این عملیات‌ها تاکنون دهها تن از مزدوران به هلاکت رسیده و یا زخمی شده اند.
,
 
,
یک منبع نظامی گفت که نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز موفق شدند پیشروی مزدوران ارتش سعودی در اطراف منطقه "السدیس" در جبهه نجران را متوقف کنند.
,
 
,
وی اظهار داشت که نیروهای یمنی در جریان این عملیات دفاعی شماری از مزدوران را کشته و یا زخمی کرده‌اند.
,
 
,
منبع: تسنیم 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه