فرماندار کاشمر مطرح کرد؛
آسیب دیدگی ۴۰۰ خانه روستایی کاشمر در سیل
فرماندار کاشمر از آسیبدیدگی ۴۰۰ خانه روستایی کاشمر در سیل خبر داد و گفت: در سیل و بارندگی امسال در مجموع ۲۳۰ واحد مسکونی نیاز به بازسازی و ۱۷۰ واحد نیاز به تعمیر دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یار خراسانی، محمد نبی پور ظهر امروز در دیدار با مدیرکل بنیاد مسکن استان خراسان رضوی اظهار داشت: در سیل و بارندگی امسال در مجموع ۲۳۰ واحد مسکونی نیاز به بازسازی و ۱۷۰ واحد نیاز به تعمیر دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,وی با بیان اینکه براساس گزارشهای رسیده، اقدامات اولیه برای شروع عملیات بازسازی انجام شده است، خاطرنشان کرد: امیدواریم در کوتاهترین زمان ممکن با تخصیص اعتبارات لازم از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، عملیات اجرایی آن آغاز شود.
,فرماندار کاشمر با تأکید بر اینکه در روستاها در بحث سیل مشکل آنچنانی نداشتیم، تصریح کرد: در برخی نقاط با توجه به بافت فرسوده روستا دچار آبگرفتگی معابر شدیم و این امر مشکلات و خساراتی را در بر داشت که خسارات، جمعبندی و به ستاد مدیریت بحران استان اعلامشده است و امیدواریم از محل اعتبارات متمرکز پرداخت خسارات تسریع شود.
,وی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در زمینه آبخیزداری در شهرستان انجام شده است، اذعان کرد: اگر این اقدامات نبود با توجه به وجود شیب زیاد و مسیلهای کاشمر دچار مشکلات اساسی میشدیم.
,نبی پور با بیان اینکه روستاهای بخش مرکزی نیازمند توجه بیشتر در ایجاد زیرساختهای توسعه روستایی هستند، عنوان کرد: در روستاهای بخش مرکزی عملیات آسفالت در 12 روستا در حال اجرا است و در بخش کوهسرخ هم آمادگی داریم نسبت به آسفالت معابر در روستاها اقدام کنیم.
,,
سید رضا موسوی نیا در این دیدار با تأکید بر لزوم استفاده از توان بخش خصوصی و خیرین و هدفمند نمودن اعتبارات، تشریح کرد: امسال بازنگری طرحهای هادی در روستاهای کاشمر نیز در اولویت است.
,مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی بر لزوم تسهیل گری بری توسعه روستاها تأکید کرد و خاطرنشان نمود: توسعه روستاها از اولویتهای این بنیاد برای استقرار مردم در روستاها و جلوگیری از حاشیهنشینی در شهرهای بزرگ است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه