رئیس اداره زندان ها و اقدامات تامینی سبزوار خبر داد

50زندانی جرائم غیر عمد چشم انتظار کمک خیرین

50زندانی جرائم غیر عمد چشم انتظار کمک خیرین
رئیس اداره زندان ها و اقدامات تامینی سبزوار گفت: 50 زندانی غیر عمد برای راهیی از بند چشم امید به کمک خیران در ماه مبارک رمضان دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار محمد بسکابادی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در50نفر از زندانیان غیر عمد گرفتار در زندان هستند که به دلایل مالی همچنان در زندان مانده‌اند افزود: این تعداد زندانی با بدهی بیش از 46 میلیارد ریال در ارتباط با مهریه، نفقه و محکومیت مالی غیر عمد در زندان به سر می‌برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار, .,

وی با اشاره به سنت حسنه جشن گل‌ریزان ذر ماه مبارک رمضان و تشویق و ترغیب خیرین به اهدا مبالغ در راستایی آزاد این نوع از زندانیان  اضافه کرد: هم‌زمان با ماه مبارک رمضان دو جشن گل‌ریزان آزادسازی زندانیان در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) در شهرستان سبزوار و در روز سه‌شنبه هفت خرداد در شهرستان جوین برگزار می‌شود.

, .,

بسکابادی با تأکید بر اینکه کمک‌های خیرین تنها در راستای آزادی زندانیان با جرم‌های غیر عمد هزینه می‌شود تصریح کرد: متأسفانه برخی از سهل‌انگاری‌ها سبب می‌شود تا یک خانواده از نعمت وجود پدر و یا مادر محروم شده و چشم امید به کمک خیرین داشته باشد.

, .,

رئیس اداره زندان سبزوار با اعلام راه‌های ارتباطی برای واریز وجوه عنوان کرد: : خیران می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر برای کمک به آزادی زندانیان با دبیر جشن مردمی گل‌ریزان و یا با شماره تلفن 44647784 تماس حاصل نمایند.

, .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه