بارندگی بازی تیم پیرانشهر خوی را به تعطیلی کشاند
بارندگی های شدید باران در مناطق مختلف آذربایجان غربی، مسابقات دور برگشت لیگ برتر فوتبال استان جام چی چست را به تعطیلی کشاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از کوردپیام ازآذربایجان غربی ؛ مسابقات هفته دوم دور برگشت لیگ برتر آذربایجان غربی که قرار بود چهار بازی در شهرهای اشنویه، شاهین دژ، بوکان و پیرانشهر برگزار شود که همه این بازیها به دلیل بارندگی لغو شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, کوردپیام ,در این دیدارها شهرداری پیرانشهر و پژوهش خوی نیز قرار بود امروز در پیرانشهر به مصاف هم بروند.
,علاوه بر این قرار بود که یاران اشنویه با آشور ارومیه در اشنویه با یکدیگر روبه رو شوند، تیم های زرین دانه و کیوان مرغ مهاباد در شاهین دژ برابر یکدیگر به میدان بروند و بوکان میزبان بازی تیم های شهرداری این شهر و شهرداری مهاباد باشد.
,همگی این بازیها پیش بینی شده بود عصر امروز جمعه به طور همزمان برگزار شوند که همگی آنها لغو شدند.
,
هم اکنون تیم های پژوهش خوی با 18 امتیاز صدرنشین است و تیم های کاویان نقده با 15 و آشور ارومیه با 14 امتیاز در رده های دم و سوم قرار دارند.
لیگ برتر فوتبال آذربایجان غربی با حضور 9 تیم کاویان نقده، زرین دانه شاهین دژ، شهرداری پیرانشهر، یاران اشنویه، پژوهش خوی، آشور ارومیه، شهرداری و کیوان مرغ مهاباد و شهرداری بوکان به صورت رفت و برگشت برگزار می شود.
تیم قهرمان این مسابقات به عنوان نماینده استان در فصل آینده به مسابقات لیگ دسته 3 کشور راه پیدا می کند.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه