رئیس پلیس راه مازندران خبر داد

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در مازندران

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در مازندران
رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای استان خبر داد و گفت: تردد تمامی تریلی، کامیون و کامیوت کماکان از محور کندوان ممنوع است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا قدمی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: معمولا در روزهای پنج شنبه شاهد بروز ترافیک در محورهای مازندران هستیم که در هفته جاری البته به‌صورت سنگین نخواهد بود ولی ترافیک خواهیم داشت.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به آغاز محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای مازندران، اضافه کرد: تردد تمامی کامیون و کامیونت به‌جز حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت 12 تا 24 روز چهارشنبه و همچنین از ساعت هشت تا 24 روزهای پنج‌شنبه و جمعه از محور هراز ممنوع است.

این مسئول با اعلام اینکه تردد تمامی تریلی، کامیون و کامیوت کماکان از محور کندوان ممنوع است، تصریح کرد: تردد تمامی وسایل نقلیه از ساعت 15 تا 24 امروز از کرج به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و با اعلام ماموران پلیس راه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 18 تا 24 همان روز از مرزن‌آباد به سمت کرج به‌صوت یک‌طرفه است.

قدمی یادآور شد: همچنین موضوع مهم اینکه تصادفات موتورسیکلت در محورهای مازندران افزایش یافته که لازم است در این زمینه وسائل ایمنی رعایت شود.

وی در پایان گفت: بحث اعمال محدودیت یک‌طرفه در محور کیاسر در صورت بروز ترافیک اعمال می‌شود که البته به‌صورت مقطعی بوده و زمان دقیق آن مشخص نیست.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه