بعد از گرفتن شانس میزبانی جام حذفی
میزبانی مسابقات فوتبال غرب آسیا برای کرمانشاه هم پرید!
ناکامیهای کرمانشاه در میزبانی از رقابتهای مهم فوتبال یکی پس از دیگری ادامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد، سال گذشته که کرمانشاه برای برگزاری فینال جام حذفی فوتبال درخواستش را مطرح کرد مسئولان سازمان لیگ از بخشهای مختلف ورزشگاه ۱۵ خرداد بازدیدی داشتند و خواستار رفع برخی نواقص این ورزشگاه شدند، اما ظاهرا این نواقص را مسئولان ورزش و جوانان استان نتوانستند رفع کنند و میزبانی این رقابتهای حساس که فرصت ویژه ای برای معرفی استان بود از دست رفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,حالا با همین نواقص از جمله زمین چمن نامناسب و مشکلات دیگر مسئولان ورزشی استان به دنبال برگزاری سطح بالاتر از کشوری و کسب میزبانی فوتبال غرب آسیا بودند که آن هم بینتیجه ماند.
,علیرضا محبی، رییس هیات فوتبال استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: پس از گرفتن سهمیه میزبانی فینال جام حذفی، این بار به دلیل کمبود امکانات و مشکلات چمن ورزشگاه 15 خرداد سهمیه میزبانی مسابقات فوتبال غرب آسیا در رده نوجوانان از کرمانشاه گرفته شد.
,محبی در ادامه به مشکلات دیگر این هیات اشاره کرد و گفت: مسائل مالی موجود حتی سبب انصراف برخی از تیم های استان از حضور در مسابقات می شود.
,رییس هیات فوتبال استان کرمانشاه بیان داشت: استان کرمانشاه در رشته های فوتبال و فوتسال تیم های خوبی دارد که باید مورد حمایت مالی مسئولان قرار گیرند.
,وی با اشاره به اصلی ترین فعالیت های هیئت فوتبال افزود: در حال حاضر 30 مدرسه فوتبال در سطح استان کرمانشاه وجود دارد که نیمی از آن ها در شهرستان کرمانشاه مستقر هستند.
,رئیس هیئت فوتبال استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز صدور مجوز راه اندازی مدرسه فوتبال پس از بررسی شرایط متقاضیان انجام می شود.
,محبی گفت: پس از ماه مبارک رمضان هم مسابقات استانی فوتبال جوانان در رده سنی زیر 19 سال و نوجوانان در رده سنی زیر 16 سال برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه