وزیر آموزش و پرورش در گرگان :
امسال ۶۰۰۰ کلاس به مدارس کشور اضافه شد/ توسعه مشارکت در دولت سیاست جدی است
وزیر آموزش و پرورش گفت : امسال قریب به 6 هزار کلاس درس با بیش از 750 هزار متر مربع زیر بنا مدرسه با کمک خیرین و بودجه های دولتی به آموزش و پرورش کشور اضافه شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل ازکلاس بیست ، علی اصغر فانی در آیین افتتاح دبستان قرآنی و خیر سازخیراندیشان گرگان با گرامیداشت روز عرفه و تبریک عید سعید قربان اظهار کرد : امروز سه مدرسه در استان گلستان در شهرهای گنبد و گمیشان افتتاح شد که هرسه با مشارکت خیرین مدرسه سازکه نقش مهمی در ساخت فضاهای آموزشی دارند ، احداث شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, کلاس بیست,وی افزود: امسال قریب به ۶ هزار کلاس درس با بیش از ۷۵۰ هزار متر مربع زیر بنا مدرسه با کمک خیرین و بودجه های دولتی به آموزش و پرورش کشور اضافه شده است .
فاتی با ابراز خرسندی از حرکت جدید خیرین با عنوان خیرین مدرسه دار اقدام این افراد را در پرداخت هزینه های جاری مدارس بسیار مطلوب عنوان کرد.
وی ادامه داد : سیاست توسعه مشارکت در شرایط فعلی در دولت یازدهم یک سیاست جدی است.
وزیرآموزش و پرورش بابیان اینکه سیاست آموزش و پرورش مشارکت اکثریت مردم است خاطرنشان کرد: تمکن مالی خیرین متفاوت است و برخی قادر به ساخت شاید صد مدرسه باشند، اما خیرین دیگر می توانند با مشارکت حتی خشتی از مدرسه را بسازند .
مدرسه سازی صدقه جاریه است/۱۲میلیون و۷۰۰هزار دانش آموزبه کلاس های درس رفتند
وی با بیان اینکه مدرسه سازی صدقه جاریه است ، افزود : آثارمعنوی آن پس از مرگ هم بعنوان صدقه جاریه ادامه خواهد داشت و ثواب آن برای بانیان خیرآن باقی خواهد ماند.
علی اصغر فانی در بخشی دیگر از سخنان خود از بازگشایی ۱۲۲هزار مدرسه در کشور خبر داد و افزود : ۱۲ میلیون و۷۰۰هزار دانش آموزبه کلاس های درس رفتند و یک میلیون فرهنگی در کشور مشغول به خدمت هستند.
وی ادامه داد : امسال۱۲۵ میلیون جلد در بین دانش آموزان توزیع شده است.
فانی با اشاره به شعار سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی مدیریت جهادی ، آموزش و پرورش را بزرگترین نهاد فرهنگی عنوان کرد وبیان نمود: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی و انتقال دهنده فرهنگ با ریشه اسلامیت و ایرانیت و همویتی به نام فرهنگ ، به نسل آینده است
وی افزود : کسانی که درامر تعلیم و تربیت مشارکت می کنند در انتقال این فرهنگ به نسل آینده موثرند و شرکیند .
وزیر آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد : دولت و مردم با مشارکت و همکاری هم می توانند نسلی پویا مومن،خلاق ، مسولیت پذیر و مشارکت جو رو برای آینده کشور تربیت کنند.
انتهای پیام/ص
وی افزود: امسال قریب به ۶ هزار کلاس درس با بیش از ۷۵۰ هزار متر مربع زیر بنا مدرسه با کمک خیرین و بودجه های دولتی به آموزش و پرورش کشور اضافه شده است .
,
فاتی با ابراز خرسندی از حرکت جدید خیرین با عنوان خیرین مدرسه دار اقدام این افراد را در پرداخت هزینه های جاری مدارس بسیار مطلوب عنوان کرد.
وی ادامه داد : سیاست توسعه مشارکت در شرایط فعلی در دولت یازدهم یک سیاست جدی است.
,
وزیرآموزش و پرورش بابیان اینکه سیاست آموزش و پرورش مشارکت اکثریت مردم است خاطرنشان کرد: تمکن مالی خیرین متفاوت است و برخی قادر به ساخت شاید صد مدرسه باشند، اما خیرین دیگر می توانند با مشارکت حتی خشتی از مدرسه را بسازند .
,مدرسه سازی صدقه جاریه است/۱۲میلیون و۷۰۰هزار دانش آموزبه کلاس های درس رفتند
, مدرسه سازی صدقه جاریه است/۱۲میلیون و۷۰۰هزار دانش آموزبه کلاس های درس رفتند,وی با بیان اینکه مدرسه سازی صدقه جاریه است ، افزود : آثارمعنوی آن پس از مرگ هم بعنوان صدقه جاریه ادامه خواهد داشت و ثواب آن برای بانیان خیرآن باقی خواهد ماند.
,علی اصغر فانی در بخشی دیگر از سخنان خود از بازگشایی ۱۲۲هزار مدرسه در کشور خبر داد و افزود : ۱۲ میلیون و۷۰۰هزار دانش آموزبه کلاس های درس رفتند و یک میلیون فرهنگی در کشور مشغول به خدمت هستند.
,وی ادامه داد : امسال۱۲۵ میلیون جلد در بین دانش آموزان توزیع شده است.
,فانی با اشاره به شعار سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی مدیریت جهادی ، آموزش و پرورش را بزرگترین نهاد فرهنگی عنوان کرد وبیان نمود: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی و انتقال دهنده فرهنگ با ریشه اسلامیت و ایرانیت و همویتی به نام فرهنگ ، به نسل آینده است
,وی افزود : کسانی که درامر تعلیم و تربیت مشارکت می کنند در انتقال این فرهنگ به نسل آینده موثرند و شرکیند .
,وزیر آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد : دولت و مردم با مشارکت و همکاری هم می توانند نسلی پویا مومن،خلاق ، مسولیت پذیر و مشارکت جو رو برای آینده کشور تربیت کنند.
,انتهای پیام/ص
,]
ارسال دیدگاه