ترافیک نیمه سنگین در محورهای استان فارس
رئیس پلیس راه شمال استان فارس گفت: ترافیک در برخی محورهای استان نیمه سنگین گزارش شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ عبدالهاشم در تشریح وضعیت محورهای استان، اظهار داشت: با توجه به افزایش تردد و آغاز سفرهای چند روزه در تعطیلات عید سعید فطر ترافیک نیمه سنگین در برخی محورهای مواصلاتی این استان حاکم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: در محورهای سپیدان، نورآباد به گچساران، کازرون به سمت بوشهر و بالعکس و محور فیروزآباد به سمت شیراز نیز شاهد ترافیک نیمه سنگین هستیم.
,دهقانی با بیان اینکه دیگر محورهای مواصلاتی استان از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند، ادامه داد: متاسفانه امروز براثر برخورد یک دستگاه تریلی با خودروی پراید دو تن از هموطنان فوت کردند.
,رئیس پلیس راه شمال استان فارس گفت: انحراف به چپ راننده پراید علت این سانحه بوده است.
,دهقانی با تصریح بر اینکه علت بیشتر حوادث رانندگی سرعت غیرمجاز و عدم توجه راننده به فاصله خودروی جلویی است، از رانندگان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی تذکر داده شده در حین رانندگی، همواره با سرعت مطمئنه رانندگی کرده و در صورت خستگی و خواب آلودگی، حتما در نقطه ای امن و ایمن توقف کرده و استراحت کنند.
]
ارسال دیدگاه