رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا مطرح کرد:

ترافیک در محورهای مواصلاتی شمال کشور

ترافیک در محورهای مواصلاتی شمال کشور
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ادامه ترافیک سنگین و نیمه سنگین در محور های شمالی کشور خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ نادر رحمانی اظهارکرد: هم اکنون ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور هراز در محدوده‌های نارنجستان تا تونل شماره۱ و کهرود تا پاسگاه لاریجان سنگین و در طول محور پرحجم و روان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: ترافیک در محور کرج - چالوس در مسیر شمال به جنوب محدوده مرزن آباد نیز سنگین و در مسیر محدوده هزارچم نیمه سنگین و طول محور پرحجم و روان گزارش شده است همچنین ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور فیروزکوه در محدوده‌های ورودی شهرهای زیرآب و گیلاوند نیمه سنگین و طول محور پرحجم و روان و در مسیر شمال به جنوب محور رودبار – منجیل - پر حجم و روان است.
,
 
,
وی گفت: در همین راستا در حال حاضر محور کرج - چالوس از مرزن آباد به سمت چالوس و محور هراز از آب اسک به سمت رودهن تا اطلاع ثانوی یکطرفه است.
,
 
,
ئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا همچنین گفت: هم اکنون ترافیک در مسیر آزادراه قزوین به کرج از مهر شهرتا پل فردیس نیمه سنگین و محور ساوه - تهران و قم - تهران در هر دو مسیر رفت و برگشت پر حجم است.
,
 
,
سرهنگ رحمانی در پایان توصیه کرد که مسافران قبل از آغاز تردد در محورهای مواصلاتی با تماس با شماره تلفن ٨٨٢۵۵۵۵۵ از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور مطلع شوند.
,
 
,
منبع: مهر 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه