مشکلات رزمنده دره شهری برطرف شد
مشکلات تحصیلی فرزندان رزمنده دره شهری با حمایت های رسانه ای برطرف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایلام بیدار، در چند روز گذشته خبری در پایگاه خبری ایلام بیدار مبنی بر محرومیت تحصیلی یکی از فرزندان محسن زینی وند به دلیل عدم پرداخت شهریه دانشگاه منتشر گردید که با تلاش مسئولان دانشگاه علمی، کاربردی استان و خیرین این مشکلات برطرف شد.(اینجا)
, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایلام بیدار, ایلام بیدار, اینجا,فرزند این رزمنده دره شهری که ترم آخر رشته IT است، چهار سال پیش با قول برخی مسئولان برای پرداخت شهریه اش به دانشگاه رفته اما به دلیل پرداخت نشدن شهریه دانشگاه، این مبلغ به بیش از 2 میلیون تومان رسید که پرداخت آن برای خانواده اش میسر نشده بود.
,همچنین برخی از مسئولین استان قول مساعد در خصوص حل مشکل شغلی این رزمنده دره شهری را به وی داده اند.
,محسن زینی وند یکی از رزمندگان دوران دفاع مقدس می باشد که در آن دوران در یک اقدام شجاعانه یکی از همرزمان خود را که در آستانه اسارت قرار داشته نجات می دهد.
,اقدام شجاعانه این رزمنده سبب شد تا سال گذشته فیلمی مستند از این اقدام با عنوان" آن مرد در آتش آمد" در سیمای استانی مرکز ایلام تولید شود.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه