مادر کودک محجبه 8ماهه؛

از کودکی به فرزندم حجاب زهرایی را می آموزم+تصاویر

از کودکی به فرزندم حجاب زهرایی را می آموزم+تصاویر
نخستین و مۆثرترین محیط آموزشی و تربیتی انسان، محیط خانوادگی است و اولین مربیان و معلمان او پدر و مادر هستند. خانواده به مثابه ی هسته‌ی اصلی و اولیه‌ی جامعه بوده، حالات فکری و روانی انسان را شکل می دهد. کودک از زمان تولّد تا سالیانی چند، در تماسی مستقیم و انحصاری با خانواده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زنان خبر؛ مادر الگوی تأثیر‌گذار، روی شخصیت و طرز تفکر فرزندان به ویژه دختران است و رفتار، کردار و افکار او مستقیما در روند رشد و تکوین کودکان تاثیرگذار است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, زنان خبر,
 
,
 
,
باید از دوران کودکى زمینه براى رشد ویژگی‌هاى فطرى دختر و پسر در خانواده فراهم آید و هر یک از این دو در مسیرى که آفرینش با تدبیرى حکیمانه پیش پاى آن ها نهاده است، سوق داده شوند.کودک موقعى فعل تربیتى درونى را پیدا مى‌کند که خود به طور فعال در آن نقش داشته باشد. اگر خواهان آن هستیم که کودکان مقررات، ارزش‌ها، خصایل و فضایل اخلاقى را درونى کنند باید لوازم و شرایط تربیت را به گونه‌اى فراهم کنیم که کودک، خود، راغب و مایل به آن شود.
,
 
,
اسم این دختر کوچولو فاطمه حلما رحمانی ست که 8ماهه است و پدرو مادرش دوست دارند از همین الان فرزندشان با مکتب اهل بیت آشنا شود و با تفکر ائمه اطهار رشد کرده و بزرگ شود و تفکر زهرایی در او به بهترین نحو تکامل یافته تا خود و فرزندشان فردای قیامت شرمنده حضرت زهرا سلام الله علیها نباشند.
,
مادر فاطمه حلما گفت: اگر از همین حالا فرزندم را با فرهنگ حجاب آشنا کنم نه تنها در آینده داشتن حجاب برای او اسارت نیست بلکه با عشق و علاقه آن را پذیرفته و در امر مهمترین رکن دین کوتاهی نخواهد کرد و امیدوارم در جامعه یکی از مروجین حجاب و عفاف باشد.
,
 
,
noname (10) - Copy
, noname (10) - Copy, noname (10) - Copy,
noname (4)
, noname (4), noname (4),
noname
, noname, noname,
 
,
noname (7)
, noname (7), noname (7),
 
,
noname (5)
, noname (5), noname (5),
 
,
noname (1) - Copy
, noname (1) - Copy, noname (1) - Copy,
 
,
۲۰۰۳۰۷۰۴۰۴۲
, ۲۰۰۳۰۷۰۴۰۴۲, ۲۰۰۳۰۷۰۴۰۴۲,
 
,
IMG_۲۰۱۴۰۹۲۱_۱۴۰۷۳۸
, IMG_۲۰۱۴۰۹۲۱_۱۴۰۷۳۸, IMG_۲۰۱۴۰۹۲۱_۱۴۰۷۳۸,
انتهای پیام/ش
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه