نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
تلاش دشمنان ناامن جلوه دادن کشور است
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: تلاش دشمنان ناامن جلوه دادن کشور است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خبرنگار اجتماعی ایلام بیدار، "علی محمد احمدی"نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، صبح امروز در آیین صبحگاه مشترک نیروی انتظامی استان اظهار کرد: بدون شک پایه گذاری توسعه منوط به امنیت بوده و هر جامعه ای برای رسیدن به تعالی مادی و معنوی نیاز به زیر ساخت ها و پایه های محکمی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, ایلام بیدار,وی افزود: بدون شک امنیت مهم ترین زیربنای این مجموعه است.
,این نماینده مجلس با اشاره به اینکه نیروی انتظامی در خط مقدم تأمین امنیت است، بیان کرد: دشمنان نظام و انقلاب با برنامه ریزی، امنیت و پایداری نظام ما را هدف قرار داده است.
,احمدی تصریح کرد: دشمنان روش های گوناگونی را برای ناکارآمدی نظام به کار گرفته که خوشبختانه با آگاهی و هوشیاری نیروی انتظامی تمامی توطئه های دشمنان خنثی شده است.
,نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد: علیرغم نا امنی های که در کشور های همسایه وجود دارد ثبات، امنیت و آرامشی ایران اسلامی مثال زدنی است.
,احمدی اضافه کرد: تمام تلاش دشمنان این است که کشور را ناامن جلوه دهند که تاکنون نیروی انتظامی با هوشیاری و حضور همیشگی در صحنه ها حضور یافته و توطئه های دشمن را خنثی کرده است.
,وی در پایان گفت: امیدواریم به فضل خدا و تلاش نیروی های خدوم انتظامی و رویکرد مجلس شورای اسلامی شعار سال به بهترین شکل ممکن تبلور پیدا کند.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه