معاون وزیر کشور:

ستاد احیاء زاینده رود باید با وزن علمی بالا در حرکت باشد

ستاد احیاء زاینده رود باید با وزن علمی بالا در حرکت باشد
معاون وزیر کشور در ورزنه گفت: امیدوارم چیدمان ستاد احیاء زاینده رود همچون ستاد احیاء دریاچه ارومیه، دارای وزن علمی بالایی باشد که بتوانیم مشکلات را رفع کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی جمالی نژاد در گفتگوی با صاحب نیوز به مشکلات عمرانی شرق اصفهان و عدم رفع آن اشاره و بیان کرد: متأسفانه به دلیل موانع اقتصادی کشور و همچنین نوسانات قیمت‎ها مشکلات زیادی برای شهرداری‎ها و دهیاری‎ها به وجود آمده و اعتقاد راسخ داشته که شرق اصفهان به علت خشکسالی‎های اخیر دچار مشکلات زیادی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
 
,
معاون عمرانی و توسعه شهری و روستایی وزارت کشور با اشاره به پیگیری‎های انجام شده در این رابطه افزود: امیدوارم در زمینه کمک‎های لجستیکی در قالب توزیع عادلانه خدمات و امکانات اجتماعی مساعدت‎هایی انجام شود.
,
 
,
وی در پاسخ به نتیجه پیگیری اجرای بهشت آباد، تکمیل سد کوهرنگ و ستاد احیاء زاینده رود گفت: تمام این مسائل در قالب شورای عالی آب تصمیم گیری خواهد شد و بنده به عنوان نماینده وزرات کشور مشکلات مردم زحمت‎کش شرق اصفهان را می‎دانم و امیدوارم چیدمان ستاد احیاء زاینده‎رود همچون ستاد احیاء دریاچه ارومیه، دارای وزن علمی بالایی باشد که بتوانیم این مشکلات را رفع کنیم.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه