مدیر کل حمل و نقل و پایانه های گلستان خبر داد :

جابجایی ۳ میلیون مسافر در گلستان

جابجایی ۳ میلیون مسافر در گلستان
در 6 ماهه اول سال جاری سه میلیون و 42 هزار و 170 مسافر درون و برون استانی از نقاط مختلف استان گلستان جابجا شده اند که این عدد نسبت به مدت مشابه سال قبل با جابجایی دو میلیون و 919 هزار و 776 بیش از 4 درصد رشد داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری کاسب امین ، مهدی میقانی مدیر کل حمل و نقل و پایانه های گلستان و مسئول کمیته خدمات مسافرتی ستاد تسهیلات سفرهای استان در این خصوص اظهار داشت: استان گلستان دارای ۶۱ شرکت حمل و نقل فعال و همچنین دارای ۲۲۰۰ ناوگان فعال در بخش مسافر می باشدکه آماده ارائه خدمات به هموطنان عزیز می باشندکه این مجموعه با سرمایه گذاری بخش خصوصی تشکیل شده و توانستند در ۶ ماهه امسال سه میلیون و ۴۲ هزار و ۱۷۰ مسافر بین شهری را طی ۲۴۱ هزار و ۳۲۶ سفر جابجا نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری کاسب امین, پایگاه خبری کاسب امین,
 
,
وی افزود: ضریب اشغال صندلی اتوبوس در هر سفر با توجه به آمار ۶ ماه نخست سال ۱۵ مسافر به ثبت رسیده است، میقانی سن ناوگان اتوبوس فعال در استان را ۱۰ سال، مینی بوس ۲۷ سال و سورای را ۷ سال عنوان کرد.
,
 
,
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های گلستان با اعلام این مطلب اظهار داشت: طرح سفرهای نوروزی و همچنین طرح سفرهای تابستانی سال جاری همزمان با اعزام کاروان راهیان نور به نحوی مطلوب انجام گرفت که این امر مرهون تلاش بی وقفه دست اندرکاران بخش حمل و نقل و سایر دستگاههای مسئول می باشد.
,
 
,
 
,
میقانی با اعلام آمار جابجایی مسافر در طرح سفرهای تابستانی افزود: درسه ماهه تابستان امسال یک میلیون و ۵۶۰ هزار و۳۶۱ مسافر از مبادی استان جابجا شده اند که این رقم نسبت تابستان سال گذشته با جابجایی یک میلیون و ۲۸۰ هزار و ۲۵۷ مسافر رشد ۲۱ درصدی داشته است، وی تعداد مسافران و اتباع ایرانی و خارجی ورودی و خروجی از مرز اینچه برون را بیش از ۷۰ هزار نفر اعلام کرد.
,
 
,
انتهای پیام/پ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه