مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان مازندران:

افزایش سطوح درآمدی بیمه اجتماعی کشاورزان آزاد شد

افزایش سطوح درآمدی بیمه اجتماعی کشاورزان آزاد شد
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران گفت:افزایش سطوح درآمدی این بیمه آزاد شده است و افراد می‌توانند با پرداخت حق بیمه بیشتر از حقوق و مزایای بالاتری برخوردار شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: در جلسه‌ای که در بخش چهاردانگه ساری داشتیم به صورت میدانی وارد عمل شدیم و بازدیدی را از دفاتر کارگزاری‌های بخش چهاردانگه در مناطق گرماب، ایلال و شهر کیاسر انجام دادیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: در ادامه ضمن دیدار با بخشدار چهاردانگه، طی جلسه با دهیاران به تشریح خدمات دولت در حوزه بیمه اجتماعی کشاورزان و عشایر پرداختیم تا این بیمه را در بین کشاورزان و عشایر این بخش از مرکز استان توسعه دهیم.

*ایجاد دفتر جدید صندوق بیمه روستائیان در منطقه تلمادره چهاردانگه

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران خاطرنشان کرد: در این راستا، لیست اسامی مشمولان را نیز احصا کردیم که توسط همکاران ما پیگیری خواهد شد.

ابراهیمی به بازدید از دفاتر کارگزاری منطقه پشت کوه چهاردانگه اشاره کرد و گفت: از آن‌جا که مردم این منطقه همواره از تعداد کم دفاتر کارگزاری در این منطقه و مشکلات پرداخت حق بیمه در این منطقه گلایه داشتند، در حال پیگیری ایجاد دفتر جدیدی طی هفته آینده در منطقه تلمادره هستیم تا این مشکل مردم را رفع کنیم.

*گسترش بیمه اجتماعی در شهرستان نور

وی در ادامه به برگزاری جلسه با کارگزاران شهرستان نور و ابلاغ سیاست‌های سالانه به کارگزاران اشاره و اعلام کرد: کارگزاران از عدم همکاری دهیاران و بخشداران گلایه داشتند که طی جلسه‌ای با حضور دهیاران، این مشکل کارگزاران را نیز مرتفع کردیم.

این مسئول ادامه داد: در جلسه شورای هماهنگی تعاون، رفاه و کار شهرستان نور نیز با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری مدیران دستگاه‌های گوناگون ذیربط، گسترش بیمه روستایی و عشایری را خواستار شدیم.

ابراهیمی به برگزاری جلسه با شبکه بهداشت و استفاده از ظرفیت خانه‌های بهداشت برای تسری بیمه روستایی اشاره کرد و افزود: براساس لیست احصا شده تعداد 4 هزار و 300 نفر از سرپرستان خانوار شهرستان نور باید در اولویت جذب قرار بگیرند که از طریق خانه‌های بهداشت، این امر اجرایی می‌شود.

*همکاری با سپاه جویبار برای خدمت به بسیجیان

وی در این راستا به برگزاری جلسه با فرمانده و جانشین ناحیه مقاومت بسیج جویبار و تاکید بر همکاری دو طرفه در راستای تسری خدمات به بسیجیان و اطلاع‌رسانی از طریق پایگاه‌های بسیج اشاره کرد و متذکر شد: بنا شد تا طی هفته آینده طی برگزاری جلسه‌ای با حوزه‌های مقاومت ما سیاست‌ها و اولویت‌های خود را برای آنان تشریح کنیم.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران اعلام کرد: در ادامه جلسه‌ای نیز با شبکه بهداشت این شهرستان برگزار کردیم که بر استفاده از خانه‌های بهداشت و جذب حداکثری مشمولین بیش از 3 هزار نفری تاکید کردیم.

ابراهیمی به برگزاری جلسه دیگری با بخشدار مرکزی جویبار و تاکید بر همکاری و اطلاع رسانی دهیاران این شهرستان مبنی بر ثبت نام در بیمه‌های روستایی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: در پایان جلسه‌ای نیز با کارگزاران این شهرستان داشتیم که سیاست‌های خود را ابلاغ کردیم، مشکلات‌شان را مرتفع و اولویت‌های خود را اعلام کردیم.

*خبری خوش برای مشمولان صندوق

وی به یکی از دغدغه‌های جدی مشمولان در خصوص محدودیت پرداخت حق بیمه و سطح درآمد اشاره و تصریح کرد: ما افزایش سطح درآمدی و پرداخت حق بیمه را نداشتیم یعنی هر فرد با هر کدی که حق بیمه را پرداخت می‌کرد باید با همان کد نیز ادامه می‌داد؛ الآن تقریبا این امر را آزاد کردیم و افراد می‌توانند از افزایش سطح درآمدی برخوردار شوند و می‌توانند حق بیمه بیشتری را پرداخت کنند تا در زمان بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت از مزایای بیشتری بهره‌مند شوند.

ابراهیمی در جلسه دهیاران بخش مرکزی شهرستان جویبار با بیان اینکه روستائیان با پرداخت حق بیمه از مزایای بیمه ای بهرهمند می شوند؛ اظهار داشت: تمامی کشاورزان شاغل در بخش کشاورزی، روستائیان و عشایر، شاغلان فصلی، زنان خانه‌دار روستایی و عشایری، ساکنان و رانندگان حمل بار و مسافربر بین‌شهری در شهرها می‌توانند عضو این صندوق شوند.

وی در جلسه با کارگزاران و بازدید از کارگزاری‌های شهرستان تنکابن به یکی از دغدغه‌های جدی مشمولان در خصوص محدودیت پرداخت حق بیمه و سطح درآمد اشاره کرد و گفت: افزایش سطح درآمدی و پرداخت حق بیمه را نداشتیم یعنی هر فرد با هر کدی که حق بیمه را پرداخت می‌کرد باید با همان کد نیز ادامه می‌داد؛ الآن این امر آزاد شد و افراد می‌توانند از افزایش سطح درآمدی برخوردار شوند و می‌توانند حق بیمه بیشتری را پرداخت کنند تا در زمان بازنشستگی، از کار افتادگی و فوت از مزایای بیشتری بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: درصد پوشش این بیمه در شهرستان تنکابن از 11 درصد به حدود 40 درصد رسیده است و براساس برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته این آمار به 100 درصد می‌رسد.

ابراهیمی گفت: بیمه شدگان می توانند از مزایای بیمه اجتماعی شامل بازنشستگی، کارافتادگی کلی، مستمری بازماندگان، نقل و انتقال بیمه‌ای برخوردار شوند.

انتهای پیام/
,
,
,
, *ایجاد دفتر جدید صندوق بیمه روستائیان در منطقه تلمادره چهاردانگه, *ایجاد دفتر جدید صندوق بیمه روستائیان در منطقه تلمادره چهاردانگه,
,
,
,
,
,
, *گسترش بیمه اجتماعی در شهرستان نور, *گسترش بیمه اجتماعی در شهرستان نور,
,
,
,
,
,
,
,
, *همکاری با سپاه جویبار برای خدمت به بسیجیان, *همکاری با سپاه جویبار برای خدمت به بسیجیان,
,
,
,
,
,
,
,
, *خبری خوش برای مشمولان صندوق , *خبری خوش برای مشمولان صندوق ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه