۸ هزار مترمربع از مزارع گندم خمین در آتش سوخت
فرمانده انتظامی شهرستان خمین گفت: ۸ هزار مترمربع از مزارع گندم در یکی از روستاهای شهرستان خمین طعمه حریق شد و در آتش سوخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ عزیز عزیزی فرمانده انتظامی شهرستان خمین در گفتگو با دیار آفتاب گفت : در حدود ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه روز گذشته، با اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع حادثه آتشسوزی در یکی از روستاهای این شهرستان، بلافاصله تیم های امدادی و انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,عزیزی اظهار کرد: در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که مزارع گندم یکی از اهالی این روستا، به عللی نامعلوم، طعمه حریق شده و در حال سوختن است.
وی بیان کرد: سرانجام با تلاش همگانی اهالی محل، نیروهای انتظامی، امدادی و اداره منابع طبیعی شهرستان خمین، پس از گذشت ساعاتی حریق مهار شد.
عزیزی در پایان با اشاره به سوختن۸ هزار مترمربع از مزارع گندم در این حادثه آتشسوزی افزود: علت وقوع این حادثه از سوی کارشناسان مربوطه در حال پیگیری است.
انتهای پیام/
عزیزی اظهار کرد: در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که مزارع گندم یکی از اهالی این روستا، به عللی نامعلوم، طعمه حریق شده و در حال سوختن است.
,وی بیان کرد: سرانجام با تلاش همگانی اهالی محل، نیروهای انتظامی، امدادی و اداره منابع طبیعی شهرستان خمین، پس از گذشت ساعاتی حریق مهار شد.
,عزیزی در پایان با اشاره به سوختن۸ هزار مترمربع از مزارع گندم در این حادثه آتشسوزی افزود: علت وقوع این حادثه از سوی کارشناسان مربوطه در حال پیگیری است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه