logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  2. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  3. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  4. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  5. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  6. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  7. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  8. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  9. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  10. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  11. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  12. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  13. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  14. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  15. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  16. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  17. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  18. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  19. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  20. گسست میان ادعا و واقعیت

با موضوع خاطرات شفاهی سیدحمید شاهنگیان

کتاب «برخیزید» منتشر شد/ روایتی جامع برای شناخت آهنگساز سرودهای انقلابی

کتاب «برخیزید» منتشر شد/ روایتی جامع برای شناخت آهنگساز سرودهای انقلابی
کتاب «برخیزید» مجموعه خاطرات شفاهی سید حمید شاهنگیان از آهنگسازان و مدیران تاثیرگذار حوزه موسیقی انقلاب اسلامی، توسط دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی «راه‌یار» منتشر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کتاب «برخیزید» مجموعه‌ای از خاطرات شفاهی سید حمید شاهنگیان را در خود جای داده است. شاهنگیان تنظیم و آهنگسازی بسیاری از سرودهای انقلابی نظیر "برخیزید ای شهیدان راه خدا" و یا "خمینی ای امام" را بر عهده داشته است. وی پس از انقلاب تا سال 1360 نیز در سمت ریاست شورای شعر و موسیقی صداوسیما فعالیت داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کتاب «برخیزید» به دنبال بیان این موضوع است که مساجد، مدارس دینی، روضه‌ها، هیئت‌ها، انجمن‌های اسلامی و جلسات قرآن در جهت تربیت مردم فعالیت کردند و به عنوان یک عامل اصلی در کنار هم آمدن بدنه انقلاب شناخته می‌شوند. بستر این هسته‌ها و مراکز انقلابی، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بوده، از اشعار و ترانه‌های اعتراضی و انقلابی گرفته تا پوسترها، کارت پستال‌ها، دیوار نوشته‌ها، نمایشنامه‌ها و تئاترها، مستندها، عکس‌ها و . . . همه و همه ابزاری بودند در دست هنرمندان و مردم تا به گسترش و عمق فکری و عینی انقلاب یاری رسانند.

,

این کتاب به کوشش روح‌الله رشیدی و در 207 صفحه، با قطع رقعی و قیمت 24 هزار تومان به چاپ رسیده است. تهیه این کتاب و سایر کتاب‌های انتشارات دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی «راه‌یار»، از طریق تارنمای عماریار به آدرس http://www.AmmarYar.ir ، شماره تلفن‌های 02142795454، 09199038270 و فروشگاه‌های معتبر محصولات فرهنگی سراسر کشور امکان‌پذیر است.

, http://www.AmmarYar.ir,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه