معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
بیمارستان 220 تختخوابی خاتمالانبیا بهشهر بزودی افتتاح میشود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: بیمارستان 220 تختخوابی خاتم الانبیا بهشهر بزودی به بهرهبرداری میرسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حامد روحانی زاده عصر امروز در جلسه کمیته بهره برداری بیمارستان خاتم الانبیا شهرستان بهشهر که جمعی از مدیران ، مسئولان و کارشناسان حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی مازندران و شهرستان بهشهر حضور داشتند با تاکید بر ارائه خدمات مناسب درمانی به مردم شریف شرق استان اظهار کرد: با افتتاح بیمارستان جدید خاتم الانبیا در شهرستان بهشهر که مجهز به آخرین تجهیزات پیشرفته تخصصی و فوق تخصصی پزشکی است شاهد ارتقاء و بهبود ارائه خدمات درمانی در این منطقه خواهیم بود.
وی افزود: در همین راستا مرکز درمانی امام خمینی(ره) بهشهر با بخش های دیالیز ، تالاسمی، ام آر آی، سی تی اسکن و بخش فیزیوتراپی و توانبخشی و همچنین درمانگاه اورژانس شبانه روزی به ارائه خدمت خود به مردم شریف بهشهر ادامه خواهد داد و بیمارستان شهدا بهشهر نیز مانند گذشته با بخشهای اورژانس، نوزادان و مرکز جراحی محدود فعالیت خواهد نمود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار امیدواری کرد بزودی با برنامه ریزی های انجام شده و انجام اقدامات مورد نیاز، شاهد راه اندازی بیمارستان جدید باشیم و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی مازندران به همراه سایر مسئولین مربوطه تمامی تلاش و توان خود را به کار خواهند گرفت.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه