با حضور رئیس بنیاد مسکن
نخستین واحد مسکونی احداثی خسارتدیده از سیل در سیمرغ افتتاح شد
نخستین واحد مسکونی احداثی خسارت دیده از سیل با حضور رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در شهرستان سیمرغ به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، صبح امروز از اولین واحد مسکونی احداثی خسارت دیده از سیل با حضور تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مسئولان استانی در روستای تالارپشت شهرستان سیمرغ به بهره برداری رسید.
۶ هزار و ۳۴۱واحد مسکونی در سیل دچار خسارت شده اند و بیش از ۹۰ درصد منازل با خسارت تعمیراتی روبرو هستند.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در مراسم بهرهبرداری از این پروژه گفت: همزمان با مازندران در ۲۱ استان کشور درگیر ساختوساز و بهسازی هستیم.
علیرضا تابش یادآور شد: عملیات احداث و تعمیر واحدهای خسارت دیده در همه استانهای کشور شروع شده و بنا داریم تا پایان سال به اتمام برسانیم.
مجید حسینزادگان استاندار مازندران نیز گفت: همکاری مناسبی در سطح استان وجود داشت، بنیاد مسکن از ابتدای شروع سیل مشغول جمعآوری میزان خسارتها بوده و پس از اتمام امدادرسانی عملیات بازسازی را در دستور کار خویش قرار داده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران نیز با اشاره به اینکه در مناطق سیلزده تاکنون 4 هزار واحد مسکونی تعمیری آماده و تحویل مردم شد، اظهار کرد: امروز نخستین واحدهای احداثی تحویل مردم شده است.
مهدی رازجویان گفت: مازندران، نخستین استانی است موفق شده واحدهای مسکونی را احداث و تحویل مردم دهد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه