در نشست سالانه مسئولان مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) مطرح شد؛

مراسم معنوی شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور برگزار می‌شود

مراسم معنوی شیرخوارگان حسینی در ۴۵ کشور برگزار می‌شود
در نشست سالانه مسئولان مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) ضمن تأکید بر اینکه امسال به توسعه این مراسم در سایر کشورهای جهان توجه می‌شود اعلام شد، این مراسم معنوی در سال جاری در 45 کشور برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهدپیام، نشست سالانه مسئولان مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) همزمان با روز میلاد حضرت معصومه (س) در تالار قدس کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدپیام,

در این نشست ضمن تأکید بر اینکه امسال به توسعه این مراسم در سایر کشورهای جهان توجه شده است اعلام شد که امسال در 45 کشور این مراسم معنوی شیرخوارگان علی‌اصغر(ع) برگزار خواهد شد.

,

گسترش معنوی این مراسم در سطح کشور و بین‌الملل یکی از اهداف اصلی این نشست بود.

,

مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) در 32 استان فعالیت دارد که دارای زیرمجموعه‌های دیگر هستند و لذا مقرر شد هر استان نیز از طریق دبیر مجمع جهانی با کشورهای مختلف ارتباط برقرار کنند.

,

در ادامه نشست بر افزایش تعداد کشورهای برگزارکننده این مراسم اشاره شد.

,

در پایان نیز مقرر شد که آستان قدس رضوی در زمینه‌های مختلف مساعدت لازم در زمینه اجرای برنامه‌های مجمع، امکانات مختلف و برپایی کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان را داشته باشد.

,

گفتنی است در این نشست که با حضور مسئولان آستان قدس رضوی، نماینده پاکستان و برخی دیگر کشورها برگزار شد،  حجت‌الاسلام صدیقی امام‌جمعه موقت تهران، دبیر مجمع و رمضانی کارشناس مسائل منطقه و بین‌الملل به سخنرانی پرداختند و همچنین مداحی سید حجت بحرالعلوم، سعید قانع و آذریان نیز انجام شد.
مراسم معنوی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در روز جمعه ابتدای محرم هر سال برگزار می‌شود که راهبرد و سیاست‌های مراسم سال آینده در این مجمع برنامه‌ریزی شد.

,
,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه