مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد:
با استعفای فرماندار تفت هنوز موافقت نشده است
مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد گفت: هنوز استعفای فرماندار تفت مورد موافقت استاندار قرار نگرفته است و از زمانی که استعفا فرماندار تفت مورد قبول واقع شود قطعاً بعد از آن سرپرست معرفی خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مدیرکل روابط عمومی استانداری یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، اظهارداشت: استعفای فرماندار تفت صحت دارد و دلیل آن را حضور در مناسک حج اعلام کرده اند که نبود فرماندار در زمان طولانی ممکن است باعث وقفه در انجام امور شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,علی صالحی افزود: اطلاعی از رایزنی های استاندار یزد برای انتخاب فرماندار جدید ندارم اما هنوز استعفای فرماندار تفت مورد موافقت استاندار قرار نگرفته است و از زمانی که استعفا فرماندار تفت مورد قبول واقع شود قطعاً بعد از آن سرپرست معرفی خواهد شد.
,انتهای پیام/م*
]
ارسال دیدگاه