آغاز نوسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در فراهان
کلنگ احداث نخستین پروژه نوسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده ناشی از بارندگی های بهاره امسال در فراهان به زمین زده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سجادی، فرماندار فراهان در حاشیه آغاز نوسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در فراهان گفت: پرداخت تسهیلات ۴۰ میلیون تومانی قرض الحسنه برای ساخت واحد مسکونی روستایی و ۵۰ میلیون تومانی به واحدهای مسکونی شهری حادثهدیده از سیل اخیر با بازپرداخت ۱۲ ساله در شهرستان فراهان در نظر گرفتهشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی با بیان اینکه تاکنون از ۲۲۰ پرونده تشکیل شده ۷۰ متقاضی به بانک های عامل در سطح شهرستان معرفی شده اند تصریح کرد: ۳۵ فقره تسهیلات به حساب متقاضیان واریز شده است.
سجادی با تاکید بر اینکه مددجویان کمیته امداد علاوه بر تسهیلات بنیاد مسکن از ۳۰ میلیون تومان تسهیلات و ۱۰ میلیون بلاعوض برخوردار می شوند، افزود: واحدها از تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض، اهدای تعداد ۱۶۰ کیسه سیمان هدیه رهبری برای هر واحد و مجوزهای ساخت و ساز و تهیه نقشه بصورت کاملا رایگان بهره مند می شوند.
انتهای پیام/
وی با بیان اینکه تاکنون از ۲۲۰ پرونده تشکیل شده ۷۰ متقاضی به بانک های عامل در سطح شهرستان معرفی شده اند تصریح کرد: ۳۵ فقره تسهیلات به حساب متقاضیان واریز شده است.
,سجادی با تاکید بر اینکه مددجویان کمیته امداد علاوه بر تسهیلات بنیاد مسکن از ۳۰ میلیون تومان تسهیلات و ۱۰ میلیون بلاعوض برخوردار می شوند، افزود: واحدها از تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض، اهدای تعداد ۱۶۰ کیسه سیمان هدیه رهبری برای هر واحد و مجوزهای ساخت و ساز و تهیه نقشه بصورت کاملا رایگان بهره مند می شوند.
,انتهای پیام/
, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه