پیام غدیر چیزی جز ولایت پذیری، قرآن و عترت نیست

پیام غدیر چیزی جز ولایت پذیری، قرآن و عترت نیست
معارف اسلامی دانشگاه های زابل گفت: واقعه غدیر در واقع تمام کننده و کامل کننده رسالت پیامبر اکرم(ص) بوده و غدیر نقشه راه مسلمانان محسوب می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوشیدا  از سیستان؛ برات حمیدیان مدرس معارف اسلامی دانشگاههای زابل در گفت و گو با خبرنگارضمن تبریک هفته امامت و ولایت اظهار داشت: اهمیت ولایت در جامعه باید به خوبی بازگو شود چرا که ولایت اصل و اساس دین مبین اسلام بوده و بدون شک اسلام بدون ولایت پوچ و بی معناست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  اوشیدا ,


وی در ادامه گفت: اگر ولایت در جامعه به معنای واقعی عینیت پیدا کند، ارزش‌های دیگر هم در پرتو ولایت میدان ظهور پیدا می‌کند که بهترین مصداق آن انقلاب اسلامی است.

حمیدیان با بیان اینکه باید در شناساندن و تبیین ظرافت‌های دهه امامت و ولایت و برجسته کردن پیام‌های غدیر به همه جوانان و نوجوانان تلاش کنیم، افزود: خطبه غدیر دایره‌المعارفی بوده که نقشه راه همه مسلمانان و بشریت است.

وی بیان کرد: پیام غدیر چیزی جز ولایت پذیری، قرآن و عترت نیست که این پیام باید به دست عالمان مذهب مقدس تشیع به تمام نقاط جهان مخابره و منتقل شود.

مدرس معارف اسلامی دانشگاه های زابل افزود: مهم‌ترین پیام دهه ولایت، مبارزه با نفس است و اینکه از دستورات ولی فقیه که رمز پیروزی امت اسلامی در طول تاریخ بوده و خواهد بود، اطاعت و پیروی کنیم.

وی بیان نمود: واقعه غدیر در واقع تمام کننده و کامل کننده رسالت پیامبر اکرم(ص) بوده و غدیر نقشه راه مسلمانان محسوب می شود.

انتهای پیام/ه

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه