معارفه رئیس جدید شبکه بهداشت کهگیلویه در بایکوت خبری!
در جدیدترین جابهجایی پستهای مدیریتی شهرستان کهگیلویه، مسئول شبکه بهداشت این شهرستان معارفه و از خدمات داوری مدیریت قبلی تقدیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کهگیلویه؛ در جدیدترین جابهجایی پستهای مدیریتی شهرستان کهگیلویه، مسئول شبکه بهداشت این شهرستان معارفه و از خدمات کوروش داوری تقدیر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کهگیلویه,
نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که همیشه تودیع و معارفهها در حضور اصحاب رسانه برگزار می شد اما در شهرستان کهگیلویه رسم و رسوم دیگری وجود دارد وآن هم این است که برخی اوقات اینگونه مراسمات در بایکوت خبری و سکوت رسانه ای برگزار می شود.
,
با این اوصاف روز گذشته مراسم تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت شهرستان کهگیلویه برگزار و دکتر طیب زادگان برمسند ریاست شبکه بهداشت کهگیلویه نشست و از خدمات کوروش داوری قدردانی شد.
,
بدون تردید حضور اصحاب رسانه در جلسات برای پوشش برنامه ها و همچنین استفاده از نظرات ان ها در پیشبرد اهداف و توسعه هر جامعه ای ضروری است .
,
بنابر حکم صادره، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دکتر محمدطاهر طیب زادگان را به سمت سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه منصوب کرد.
, دکتر محمدطاهر طیب زادگان متخصص روانپزشکی، سوابق مختلفی از جمله رئیس مرکز بهداشت دهدشت را در کارنامه خود دارد و جایگزین دکتر کوروش داوری شده است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه