رییس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی مطرح کرد
افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی متناسب با تورم
رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: مهمترین انتظار بازنشستگان دریافت مستمری مناسب و خدمات درمانی باکیفیت از سازمان تأمین اجتماعی است و این موضوع مهمترین سخن ما در هفته تأمین اجتماعی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی اصغر بیات گفت: هفته تأمین اجتماعی را به بازنشستگان و مستمریبگیران و تمامی کارکنان، بیمه شدگان، کارفرمایان و ذینفعان این سازمان تبریک میگویم. این هفته فرصتی برای مرور خدمات این سازمان و همچنین بیان خواستهها و مشکلات است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی افزود: افزایش حقوق بازنشستگان باید به نحوی باشد که قدرت خرید آنان با توجه به تورم حفظ شود و بازنشستگان بتوانند مایحتاج زندگی قابل قبول و آبرومند را از تأمین اجتماعی دریافت کنند.
,
بیات ادامه داد: این خواسته بازنشستگان در طول سنوات متوالی و با گذشت زمان به خوبی انجام نشده است و امروز خواسته بازنشستگان اجرای همسانسازی حقوق برای جبران مافات سالهای گذشته است تا قدرت خرید بازنشستگان تا حدودی جبران شود.
,
رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی از توسعه خدمات درمانی این سازمان و بویژه اجرای برنامههایی برای ارتقاء هتلینگ بیمارستانها تشکر کرد و گفت: بازنشستگان در مجموع از خدمات درمانی تأمین اجتماعی رضایت دارند ولی خواسته آنها توسعه خدمات و افزایش تعداد و ظرفیت مراکز درمانی است.
,
بیات ادامه داد: کارکنان سازمان تأمین اجتماعی هم در بخش بیمهای و هم در بخش درمان برای خدمت به بازنشستگان و سایر مراجعه کنندگان زحمت میکشند و از آنها تشکر میکنیم. امیدواریم با توسعه مراکز درمانی و افزایش ظرفیت این مراکز امکان ارائه خدمات مناسبتر به بازنشستگان فراهم شود.
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه