شورای رقابت برای فرار از مسئولیت فرافکنی می کند

شورای رقابت برای فرار از مسئولیت فرافکنی می کند
افزایش قیمت چند ده درصدی انواع خودرو و کاهش قیمت سه درصدی آن باعث شد تا نمایندگان مجلس مدعی شوند که اسنادی در اختیار دارند که نشان می دهد قیمت تمام شده خودرو ها کمتر از میزان اعلام شده توسط شورای رقابت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، در هفته های اخیر شاهد بودیم که با اعتراض نمایندگان مجلس نسبت به قیمت گذاری خودرو در شورای رقابت، افزایش چند ده درصدی قیمت انواع خودرو ها حدود سه درصد کاهش پیدا کرد. اما نمایندگان و کارشناسان معتقدند که این کاهش سه درصدی قیمت ها به منظور آرام کردن فضای افکار عمومی توسط خودروسازان صورت گرفت.

نمایندگان مجلس مدعی بودند که اسنادی در اختیار دارند که نشان می دهد قیمت برخی خودروها باید تا 50 درصد کاهش داشته باشد.در عین حال رئیس شورای رقابت مدعی است که نمایندگان هنوز هیچ سندی به شورای رقابت ارائه نداده اند. 
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
علی علی لو، نماینده مردم شبستر و عضو ناظر مجلس در شورای رقابت در گفتگو با آناج گفت: شورای رقابت برای فرار از بار مسئولیت عنوان می کند که اسناد ارائه نشده است. 
 
, آناج, شورای رقابت برای فرار از بار مسئولیت عنوان می کند که اسناد ارائه نشده است. ,
,
وی تصریح کرد: اسناد ارائه شده است. اما شورای رقابت عزم جدی برای کاهش قیمت ندارد. لذا مجلس و دولت از طریق ابزارهایی درصدد احقاق حقوق مردم و تنزیل قیمت ها به قیمت واقعی می باشند.
,
 
,
انتهای پیام/ج
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه