کارگردان سریال «هوش سیاه»:
«هوش سیاه»، روایت گر قدرت نیروی انتظامی در فضای سایبری است
کارگردان سریال «هوش سیاه»، گفت: «هوش سیاه»، توانمندی ها و قدرت سبز جامه پوشان نیروی انتظامی را با وظیفه برقراری امنیت در فضای سایبری نشان می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مسعود آب پرور در گفت و گو با خبرنگار «دیارباران»، با تکریم جایگاه مأموران سبز جامه امنیت و آرامش کشور، نیروی انتظامی را وزنه ای برای استحکام بخشیدن به پایه های نظام جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «دیارباران»،,وی رسانه ملی و سینما را آیینه انعکاس فعالیت های نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و شفاف سازی عملکرد آنها برشمرد و تصریح کرد: تلویزیون با برخورداری از ساختار ارزشی بیان فعالیت ها و دستاورد های ارگان های مختلف را در دستور کار خود قرار داده است.
,کارگردان سینما و تلویزیون، «هوش سیاه» را برگی از کارنامه ارزشی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران دانست و با تاکید بر اینکه مآدموران نیروی انتظامی در حوزه پلیس فضای سایبری «فتا» توانسته اند به دستاورد های علمی روز مجهز شوند، اضافه کرد: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران باید مرکز برد بین المللی دستاورد های علمی کشور در زمینه های مختلف باشد.
,وی در خاتمه تلویزیون را زیر ساخت مناسبی در راستای رونمایی از اقتدار علمی و نظامی و سایر حوزه های ایران اسلامی عنوان و خاطر نشان کرد: سینما هم باید در جریان تصویر سازی صحنه اقتدار ایران اسلامی در ابعاد مختلف قرار بگیرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه