قطعی آب شرب روستاهای کچی گرد و بایتمبر استان کردستان به روایت تصویر
قطعی آب شرب در روستاهای کچیگرد وبایتمبر شهرستان دهگلان مردم را در این فصل گرم کلافه کرده و مردم خواستار سریع این مشکل هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، مردم روستاهای کچیگرد و بایتمبر از قطعی آب شرب رنج می برند و با توجه به اینکه ساکنان این دو روستا به کار دامداری و کشاورزی مشغولند قطعی آب شرب در این فصل گرم سختی زندگی را برآنان چند برابر نموده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کردتودی, کردتودی,
با توجه به اینکه رودخانه این دور وستا به خشکسالی پی در پی خشک شده ساکنان این دو روستا مجبورند برای دامها نیز از آب شرب استفاده کنند و این چند قطعی آب درحقیقت باعث نارضایتی مردم این دو روستا شده است.
,
هرچند مردم روستاهای دهگلان در سنوات گذشته شاهد قطعی آب شرب بوده اند اما روستاهای کچی گرد و بایتمبر تاکنون درسال جاری دوباربه صورت 10 الی 5 روزه قطع شده ومردم این روستاها مجبورند آب شرب خود را از روستاهای اطراف یا شهر دهگلان تامین کنند که این جای بسی سوال است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه