شهردار هادی‌شهر خبر داد

درآمد 65 میلیارد ریالی شهرداری هادی‌شهر در سال 97

درآمد 65 میلیارد ریالی شهرداری هادی‌شهر در سال 97
شهردار هادی‌شهر از کسب درآمد بیش از 65 میلیارد ریالی شهرداری هادی‌شهر در سال 97 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجواد اسماعیل‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با ارائه گزارش عملکرد شهرداری هادی‌شهر اظهار کرد: شهرداری هادی‌شهر با توجه به بودجه 57 میلیارد و 500 میلیون ریالی سال گذشته، در سال ۹۷ مبلغ 65 میلیارد و 197 میلیون ریال درآمد قطعی داشته است. 

وی خاطرنشان کرد: از این مبلغ ۳۸ درصد سهم هزینه‌های جاری و ۶۲ درصد سهم هزینه‌های عمرانی بوده است که در قالب تعریض و بازگشایی معابر به همراه اصلاح شبکه برق، ساماندهی و جمع‌آوری آب‌های سطحی، زیرسازی و جدول‌گذاری و آسفالت معابر، پیاده رو سازی معابر، اجرای دیوار حفاظتی، بهسازی پل ولیعصر(عج)، احداث غسالخانه، اقدامات ترافیکی،  رنگ‌آمیزی و زیباسازی، توسعه و نگهداری فضای سبز و غیره هزینه شده است.

شهردار هادی‌شهر تصریح کرد: سهم درآمد پایدار در سال‌های ۹۵، ۹۶ و ۹۷ به ترتیب ۲۱، ۲۵ و ۳۱ درصد از کل وصولی شهرداری بوده و روند رو به رشد داشته است که امیدواریم این روند با پیگیری مستمر در وصول عوارض نوسازی و بهای خدمات، استفاده از ظرفیت فضاهای تبلیغاتی، اجرای پروژه‌های درآمدزا اعم از طرح گردشگری سد آرمیچکلا و غیره در سال ۹۸  ادامه پیدا کند.

اسماعیل‌تبار ادامه داد: بودجه سال ۹۸ بر مبنای ۶۰ میلیارد ریال تهیه شده و با توجه به وضعیت و شرایط اقتصادی کشور اتمام پروژه‌های نیمه تمام، دستور کار اصلی شهرداری در امسال است.

وی یادآور شد: تکمیل و بهره‌برداری پل دوم هادی شهر، ادامه دیوار حفاظتی خیابان ساحل، اگوکشی و ساماندهی آب‌های سطحی شرق اتوبان امام رضا(ع) و غسالخانه از مهمترین پروژه‌هایی هستند که در دستور کار شهرداری هادی‌شهر قرار دارند و امیدواریم تا اول آبان همزمان با روز هادی شهر شاهد افتتاح این پروژه‌ها باشیم.

شهردار هادی‌شهر در پایان گفت: تعامل سازنده بین شهروندان و شهرداری در زمینه‌هایی مانند پرداخت عوارض نوسازی و بهای خدمات، کاهش حداقلی در تولید زباله و مشارکت در طرح تفکیک زباله از مبدا، تعریض و بازگشایی معابر، خودیاری در بهسازی کوچه‌ها یا پروژه‌های خاص، احساس مسئولیت در نگهداری فضای سبز و مبلمان شهری و غیره می‌تواند ضمن کاهش هزینه‌های شهری مبنای توسعه پایدار هادی‌شهر باشد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه