مسئول واحد آتش نشانی شهر اردل؛
گاز ال.پی.جی خودرو پیکان را به آتش کشید+تصویر
مسئول واحد آتش نشانی شهر اردل گفت:به علت استفاده از گاز ال پی جی برای سوختگیری یک دستگاه سواری پیکان در مزارع کشاورزی شهر اردل دچار آتشسوزی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی نصیری مسئول واحد آتش نشانی شهر اردل در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز با بیان این خبر گفت: عصر دیروز در پی تماس شهروندان با سامانه 125 مبنی بر بروز انفجار در یک خودروی سواری در مزارع کشاورزی شهر اردل، ماموران آتش نشانی با دو دستگاه اطفائیه سبک و سنگین به محل حادثه اعزام شد.
نصیری علت آتش گرفتن این خودروی سواری پیکان و آسیب دیدن راننده را نشت گاز اعلام کرد و گفت: جمع شدن و نشت گاز ال پی جی به داخل اتاقک خودرو موجب انفجار و آتشسوزی خودرو را فراهم کرده بود.
,
, .,
,

, ,
وی افزود: شدت انفجار به حدی بود که خرده شیشه های خودروی سواری تا فاصله چند متری از محل وقوع حادثه پرت شده بود و اما خوشبختانه با اقدام به موقع و سریع آتش نشانان راننده هیچ گونه آسیبی ندیده است.
نصیری تصریح کرد: متاسفانه عده ای از شهروندان اقدام به نصب غیراستاندارد سیستم گاز مایع در خودروهای یگانه سوز خود می نمایند که دراین امر موجب حوادث ناگواری دراین زمینه شده است .
مسئول واحد آتش نشانی شهر اردل تاکید کرد: گاز مایع به دلیل سنگین تر بودن از هوا قدرت انفجاری نسبت به گاز CNG دارد و حتی خطرات انفجاری آن بیشتر از بنزین است.
انتهای پیام/
,
, .,
,
, CNG , .,
,
]
ارسال دیدگاه