فرمانده گردان یازهرا (سلام الله علیها)/
زیارت به سبک خانواده شهید تورجی زاده
جالب است بدانید این شهید بزرگوار، که خواندن زندگی او را به همه خوانندگان صاحب نیوز پیشنهاد می کنیم، وصیتی داشت که، نحوهی زیارت قبر او را برای خانواده اش متفاوت کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، یکی از شهدایی که در اصفهان به همت کار فرهنگی به جوانان معرفی شده، شهید محمدرضا تورجیزاده، فرمانده گردان یازهرا (سلام الله علیها) است. هرچند فعالان عرصهی جنگ و اکثر اعضای لشکر ۱۴ امام حسین(علیهالسلام) با نام و نشان آن شهید و مسلک فاطمی او آشنا هستند؛ اما به حق میتوان گفت که؛ کتاب یا زهرای گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی درباره این شهید اصفهانی، نقش بسزایی در معرفی وی به جوانان داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , صاحب نیوز, ,
,
, جالب است بدانید این شهید بزرگوار، که خواندن زندگی او را به همه خوانندگان صاحب نیوز پیشنهاد می کنیم، وصیتی داشت که، نحوهی زیارت قبر او را برای خانواده اش متفاوت کرده است. خواهر شهید تورجی زاده در گفتگو با خبرنگار صاحب نیوز گفت که محمدرضا وصیت کرده بود که اگر من شهید شدم دنبال سهم خواهی به عنوان خانواده شهید نباشید. همین جمله باعث شده تا این خانواده حتی به هنگام زیارت عزیزشان کنار قبور شهدای مجاور آن شهید بنشینند، تا مردم آنها را نشناسند.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه