معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام (ره)استان گلستان خبر داد :
کمک ۱۱۱ میلیونی مردم گلستان برای بازسازی غزه
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام (ره)گلستان گفت: مردم نوع دوست گلستان 111 میلیون ریال برای کمک به بازسازی دوباره غزه کمک کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری کاسب امین ، اسدا... بابازاده ، معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام (ره) استان گلستان در این خصوص گفت : با هماهنگی سپاه و بسیج با کمیته امداد به مناسبت روز همبستگی با کودکان فلسطین ۵۰ پایگاه جمع آوری کمک های مردمی توسط کمیته امداد در سطح شهرهای استان برپا گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری کاسب امین, پایگاه خبری کاسب امین,وی افزود: با تلاش های انجام شده مردم نوع دوست استان گلستان در شهرها ۱۱۱ میلیون ریال برای کمک به مردم غزه کمک کردند.
,بابازاده خاطرنشان کرد: دستگیری از مظلومان یک تکلیف الهی است که خداوند در قرآن کریم بر آن بسیار تاکید کرده و مسلمانان را به این امر خیر دعوت نموده است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه