مراسم گرامیداشت شهید محمد نژاد در میاندوآب برگزار شد + تصاویر
به مناسبت هفتیمن روز شهادت حافظ کل قرآن کریم شهید مصطفی محمدنژاد مراسم بزرگداشتی در میاندوآب برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زرین خبر از اذربایجان غربی؛ در این مراسم که در مسجد امام حسین(ع) میاندوآب، زادگاه شهید محمدنژاد و با حضور مسئولان، اقشار مختلف مردم و خانواده های معظم شهدا برگزار شد، امام جمعه میاندوآب در طی سخنانی گفت: شهیدان زنده اند و حاضر و ناظر بر اعمال ما هستند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, زرین خبر,حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده اظهار کرد: شهدا آگاهانه راه خویش را انتخاب می کنند و با بصیرت وارد میدان می شوند.
امام جمعه میاندوآب با اشاره به مقام شهید و شهادت در نزد پروردگار متعال، افزود: روز قیامت ملائکه و فرشتگان به جان فشانی و ایثارگری شهیدان، گواهی می دهند.
وی گفت: شهادت شهید محمدنژاد که نمونه بارزی از احسان و ایثار است، نشان داد که راه شهادت همچنان باز است.
در این مراسم پدر شهید محمدنژاد نیز با اشاره به اخلاق قرآنی و اسلامی شهید محمد نژاد گفت: شهید محمدنژاد در تمام دوره مسئولیت و زندگانی خود نسبت به حفظ بیت المال کوشا بود و شهادت تنها مزد اخلاص و ایثار وی بود که به آن دست یافت.
سرهنگ دوم پاسدار شهید مصطفی محمد نژاد حافظ کل قران کریم 7 مهر در درگیری با اشرار مسلح در منطقه قطور خوی به شهادت رسید.
حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده اظهار کرد: شهدا آگاهانه راه خویش را انتخاب می کنند و با بصیرت وارد میدان می شوند.
,امام جمعه میاندوآب با اشاره به مقام شهید و شهادت در نزد پروردگار متعال، افزود: روز قیامت ملائکه و فرشتگان به جان فشانی و ایثارگری شهیدان، گواهی می دهند.
,وی گفت: شهادت شهید محمدنژاد که نمونه بارزی از احسان و ایثار است، نشان داد که راه شهادت همچنان باز است.
,در این مراسم پدر شهید محمدنژاد نیز با اشاره به اخلاق قرآنی و اسلامی شهید محمد نژاد گفت: شهید محمدنژاد در تمام دوره مسئولیت و زندگانی خود نسبت به حفظ بیت المال کوشا بود و شهادت تنها مزد اخلاص و ایثار وی بود که به آن دست یافت.
,سرهنگ دوم پاسدار شهید مصطفی محمد نژاد حافظ کل قران کریم 7 مهر در درگیری با اشرار مسلح در منطقه قطور خوی به شهادت رسید.
,
ارسال دیدگاه