رئیس پایگاه انتقال خون سبزوار خبر داد:
افزایش ۱۰ درصدی اهدای خون در سبزوار
رئیس پایگاه انتقال خون سبزوار از افزایش 10 درصدی اهدای خون در سبزوار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، پرستو جمیلی به مناسبت روز ملی انتقال خون در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال جاری چهار هزار و ششصد و پنجاه و چهار نفر در پایگاه انتقال خون سبزوار موفق به اهدا خون شده اند تصریح کرد: این تعدا مراجعه نسبت به سال گذشته افزایش 10 درصدی را نشان می دهد که این نشان از افزایش آگاهی مردم نسبت به اثرات مثبت و همچنین نوع دوستی در بین همشهریان سبزواری دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
وی با اشاره به این موضوع که یکی از نقاط قوت پایگاه انتقال خون حضور اهدا کنندگان مستمر است تصریح کرد: در چهار ماه نخست امسال بیش از دو هزار و هشتصد و چهل و چهار نفر به صورت مستمر اقدام به اهدا خون کرده اند و این رقم نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 10 درصدی را ثبت کرده است.
,,
جمیلی در ادامه با بیان اینکه پایگاه انتقال خون سبزوار وظیفه تامین فراورده های خونی برای تمام بیمارستان های سبزوار ،خوشاب جوین جغتای و حتی شهرستانهای نظیر بردسکن را برعهده دارد تاکید کرد: با تلاش کارکنان این مرکز از ابتدای سال بیش از هزار و ششضد کیسه فرآورده های خونی به بیمارستان ها ارسال شده است که در بسیاری از موارد منجر به نجات جان بیماران می شود.
,,
گفتنی است یکی از مشکلات همیشگی پایگاه انتقال خون در سبزوار کمبود نیرو و کوچک بودن ساختمان این مرکز و فضای محدود برای مراجعین است که همواره سبب شده است تا برخی از مراجعین موفق به اهدا خون خود نشوند.
,,
این موضوع در حالی است که علی رغم به زمین زدن کلنگ احداث ساختمان جدید این مرکز توسط مسئولان متاسفانه ساخت آن تا کنون آغاز نشده است و شواهد موجود نیز هم نشانی از آغاز کار این پروژه ندارد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه