رئیس جمعیت هلال احمر ریگان ؛
کپر نشینان ریگانی ازخیرین" امام رئوف "پشه بند دریافت کردند
بهزاد عارف گفت : مرحله دوم توزیع پشه بند طرح چادرمسافرتی به تعداد ۲۰۰ عدد، که توسط داوطلبان هلال احمر و خیرین امام رئوف تهیه شده بود بین روستاهای محروم و کپر نشین شهرستان ریگان توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهزاد عارف در گفت و گو با خبرنگار" راه آرمان " عنوان کرد : مرحله دوم توزیع پشه بند طرح چادرمسافرتی به تعداد ۲۰۰ عدد، که توسط داوطلبان هلال احمر و خیرین امام رئوف تهیه شده بود بین روستاهای محروم و کپر نشین شهرستان ریگان که از گزش خزندگان و حشرات در رنج بودند توزیع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهزاد عارف در گفت و گو با خبرنگار" راه آرمان " عنوان کرد : مرحله دوم توزیع پشه بند طرح چادرمسافرتی به تعداد ۲۰۰ عدد، که توسط داوطلبان هلال احمر و خیرین امام رئوف تهیه شده بود بین روستاهای محروم و کپر نشین شهرستان ریگان که از گزش خزندگان و حشرات در رنج بودند توزیع شد., " راه آرمان " , راه آرمان ,رئیس جمعیت هلال احمر ریگان ادامه داد: بسیاری از اهالی روستاهای محروم شهرستان ریگان از جمله روستاهای دهنه عباسعلی، زفتک و روستاهای زیارت شاه بنا به دلایلی از جمله گرمای بیش از حد هوا و عدم وجود وسایل سرمایشی مجبور به استفاده از خنکای هوا بعد از غروب آفتاب هستند که این عوامل و شرایط کویری گزش مار، عقرب، رتیل و سایر حشرات را برای عموم خصوصا کودکان مضاعف نموده بود.
,وی تصریح کرد: با اجرای این طرح امنیت آسودگی این خانوارها افزایش و آمار گزیدگی بسیار پایین آمده است.
,رئیس جمعیت هلال احمر ریگان عنوان کرد: در تابستان سال جاری در ۲ مرحله ۳۲۴ عدد پشه بند به ارزش تقریبی ۸۰۰ میلیون ریال با حضور ۱۲ نفر از پرسنل و داوطلبان جمعیت هلال احمر در مناطق صعب العبور و کوهستانی شهرستان ریگان توزیع شده است.
,عارف در پایان از گروه خیرین امام رئوف بابت اجرای این طرح و برنامههای قبلی قدرانی کرد و افزود:حضور خیرین و اجرای این گونه طرحها در مناطق محروم کشور که دور از پایتخت و کلان شهرها هستند مسبب برکات و آثار زیاد منجمله ترویج فعالیتهای بشر دوستانه و کاهش آلام است و خرسندیم که هلال احمر در رفع محرومیت های منطقه توانسته است گامها موثری بردارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه