همزمان با سراسرکشور؛
جشن عاطفه ها درمدارس اصلاندوز برگزار شد + تصاویر
جشن عاطفه ها با شعار 'مهر در انتظار مهر' امروز چهارشنبه همزمان با سراسر کشور در مدارس اصلاندوز برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،این مراسم پیش از ظهر امروز با حضور امام جمعه اصلاندوز ،معاون بخشدار اصلاندوز،رییس آموزش و پرورش اصلاندوز ،مسئولان کمیته امداد امام (ره) شهرستان پارس آباد و اصلاندوز ،معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش اصلاندوز ،معلمان و دانش آموزان در مدرسه ابتدایی الزهرا(س) برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ارس تبار,حجت الاسلام والمسلمین عظیم اسدزاده امام جمعه اصلاندوز گفت: جشن عاطفه ها فرصتی برای مهرورزی و ترویج فرهنگ حسنه احسان ونیکوکاری دربین اقشار مردم و بویژه دانش آموزان است.
,وی هدف از برگزاری این جشن معنوی را دستگیری از دانش آموزان نیازمند و سهیم کردن شادی های خود با دیگران و همچنین فرهنگ احساس مسوولیت دربرابر همنوع عنوان کرد.
,عسگر فرجی رییس آموزش و پرورش اصلاندوز هم با بیان اینکه جشن عاطفه ها با شعار 'مهر درانتظار مهر ' از امروز چهارشنبه 16 مهر ویژه مدارس برگزار می شود اظهار کرد:کمک های جمع آوری شده در مدارس در کوتاه ترین زمان در مدیران آموزش وپرورش قرار می گیرد که در بین دانش آموزان نیازمند تقسیم کنند.
,گفتنی است ،جشن عاطفه ها فردا 17 مهر در پایگاه های کمیته امداد شهر اصلاندوز مستقر در سطح شهر و 18 مهر نیز در میعادگاه های نماز جمعه دایر خواهد بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه