امام جمعه پل‌سفید:

خبرنگاران مطالبه‌گری را رها نکنند

خبرنگاران مطالبه‌گری را رها نکنند
امام جمعه پل‌سفید گفت: مسئولان باید در بودجه فرهنگی به خبرنگاران کمک کنند و خبرنگاران مطالبه‌گری را رها نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام حسن قربانی عصر امروز در دیدار خبرنگاران شهرستان سوادکوه ضمن گرامیداشت هفته خبرنگار و شهدای عرصه رسانه‌ اظهار کرد: شهید حاج رشید پاریاو‌فلاح که دیپلمات شهید اهل سوادکوه است و به همراه شهید صارمی در مزار‌ شریف به شهادت رسید.

وی افزود: خبرنگاران در هسته مرکزی اطلاع‌رسانی قرار دارند و خبر و خبرنگاری در طول تاریخ وجود داشت و حمید بن مسلم در حقیقت خبرنگار یا لشکر‌نویس حادثه کربلا بود و در دستگاه بنی‌امیه هم افرادی حضور داشتند که خبر‌سازی می‌کردند.

امام جمعه پل‌سفید با بیان اینکه روشنگری و اطلاع‌رسانی از حس کنجکاوی انسان است تا علت حادثه را متوجه شوند، خاطرنشان کرد: سلامتی جامعه در آن است که موانع و بیماری رفع شود تا جامعه سالم بماند و مدینه‌های فاضله ده‌گانه وجود دارد و به قول امام علی(ع)، بدترین شهر آنجا است که امنیت در آن وجود نداشته باشد و در آن فقر وجود داشته باشد.

قربانی با بیان اینکه تحلیل‌های رهبر معظم انقلاب در مسائل داخلی و خارجی با تحلیل‌های دیگر فرق دارد و سر‌آمد است،تصریح کرد: وظیفه خبرنگار سنگین است و صداقت، عدالت و وحدت باید در اولویت باشد و خبرنگاران سوادکوه از خانواده‌های دینی هستند و وحدت خوبی هم دارند.

وی با بیان اینکه اخبار نماز جمعه در رسانه‌ها پوشش داده شود، افزود: مسئولان باید در بودجه فرهنگی به خبرنگاران کمک کنند و همین که نیّت خیر و اطلاع‌رسانی انجام می‌شود قابل تقدیر است و خبرنگاران مطالبه‌گری را رها نکنند.

مهدی یزدانی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی در ابتدای این مراسم با گرامیداشت هفته خبرنگار و نام و یاد شهید صارمی اظهار کرد: در نخستین روز خبرنگار با نام ولایت‌پذیری در روز‌شمار هفته خبرنگار به دیدار امام جمعه پل‌سفید حضور داریم.

وی  افزود:در شهرستان سوادکوه ۱۶ خبرنگار فعالیت می‌کنند که ۳ نفر از آنان خانم هستند و زحمات خبر شهرستان را در گرما و سرما و شبانه‌روزی انجام می‌دهند و در خوشی‌ها و ناخوشی‌های وظیفه اطلاع‌رسانی شهرستان سوادکوه را انجام می‌دهند.

خبرنگاران فعال شهرستان سوادکوه پس از دیدار با امام جمعه پل‎سفید سوادکوه  به همراه رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه‌شمالی در مزار ۲ شهید گمنام شهر پل‌سفید حضور یافتند و به مقام شامخ شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه