logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان:

دقت و سرعت تیم جوان عصرهامون در پردازش اخبار قابل تحسین است

دقت و سرعت تیم جوان عصرهامون در پردازش اخبار قابل تحسین است
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: حضور تیمی جوان که فعالانه و با دقت و سرعت تمام اقدام به انتشار اخبار صحیح می کنند قابل تحسین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، ادهم کرد زابلی، مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، ظهر امروز، سه شنبه 15 مردادماه با حضور در پایگاه خبری عصرهامون، ضمن گرامیداشت و تبریک روز خبرنگار، گفت: حضور و فعالیت یک تیم جوان و فعال در این رسانه که با دقت و سرعت تمام به ارائه اخبار می پردازند، قابل تحسین است و جای تقدیر دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,

وی افزود: برای توسعه ورزش استان آمادگی کامل برای دریافت و ارائه همکاری از طرف هر کس با هر تفکر و از هر قشری را داریم؛ انتقادات را در هر حوزه ای پذیرا هستیم، حق را به منتقد می دهیم و هرگز در صدد پاسخ و جبهه گیری در مقابل نظرات انتقادی بر نمی آییم.
 
,
,
,
, ,

وی در ادامه با بیان آخرین اخبار و اهم مسائل حوزه ورزش و جوانان استان، اظهار کرد: علیرغم وجود زیرساخت های ضعیف در حوزه ورزش سیستان و بلوچستان، در تلاشیم تا زمینه را برای توسعه ورزش و رشد ورزشکاران بیش از پیش فراهم کنیم.

وی تصریح کرد: مسلما رقابت با استان هایی مانند خراسان رضوی، مازندران که قدمت ورزش قهرمانی حداقل 100 سال بیشتر است کار ساده ای نیست، اما خوشبختانه با همین تفاسیر هم جوانان مستعد سیستانی و بلوچستانی با تلاش و غیرت خود رفته رفته اسم استان را در عرصه ها و رشته های مختلف قهرمانی مطرح می کنند و عملکرد امیدوار کننده ای دارند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با اشاره به برگزاری دومین دوره مسابقات استعدادهای برتر ورزشی دختران و پسران کشور بیان کرد: این رقابت ها از 30مردادماه تا 10شهریورماه در 19 استان کشور برگزار خواهد شد که رسما از مدیر مسئول محترم این رسانه دعوت می کنیم تا در آیین بدرقه ورزشکاران که در روز شنبه، 19 مردادماه برگزار می شود حضور پیدا کنند.

وی کسب 6 مدال توسط نمایندگان استان در روزهای نخست این المپیاد را اقدامی قابل توجه دانست و خاطرنشان کرد: علیرغم همه سختی ها توانستیم فرصت و امتیاز میزبانی 3 رشته سپکترا، کبدی و دو و میدانی را براس استان فراهم کنیم و بزودی شاهد حضور هزار 300 ورزشکار از سرتاسر کشور در سیستان و بلوچستان خواهیم بود.

وی تصریح کرد: 600 ورزشکار مرد و زن، مربی، اعضای کادر فنی و سرپرست تیم های ورزشی به نمایندگی از استان سیستان و بلوچستان در این رقابت ها حضور پیدا می کنند. جوانان ساعی استان در دور قبل این المپیاد موفق به کسب 32 مدال شدند و پیش بینی می شود امسال تعداد این مدال ها به عدد 60 برسد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

کرد ادامه داد: دوره گذشته استان سیستان و بلوچستان در جدول مدال ها حائر رتبه 18 شد که جایگاه خوبی بود اما تلاش داریم تا امسال این رتبه را بهبود و ارتقا دهیم. 

وی ضمن دعوت از رسانه ها برای انعکاس اخبار این رویداد مهم ورزشی در استان گفت: امیدواریم رسانه ها به ویژه عصرهامون، در پوشش ضعف ها و بیان نقاط قوت در کنار مان باشند و ما را در برگزاری هر چه مطلوب تر این مسابقات و ارائه تصویر واقعی استان یاری کنند.
,
,
,
,

وی در پایان ضمن دعوت از عموم مردم برای حضور و هواداری از نمایندگان استان برای کسب مدال، اظهار کرد: آیین بدرقه ورزشکاران استان نیز، 19 مردادماه با حضور جامعه ورزشی و هیأت های فعال استان در سالن کنفرانس شهرداری منطقه دو زاهدان برگزار خواهد شد.

تنها نظام را به عنوان خط قرمز خود تعریف کرده ایم
طهرانی مقدم، مدیر مسئول پایگاه خبری عصرهامون، نیز در این دیدار ضمن اشاره به رتبه برتر این رسانه در رسانه های پایه اینترنت استان اظهار کرد: ضریب کیفی عصرهامون، 46 است و حتی از بسیاری از روزنامه هایی که در استان چاپ می شود هم از این حیث حائز رتبه و درجه کیفی بالاتری است و به همین نسبت تاثیرگذاری بیشتری هم بر مخاطب خود دارد.

وی افزود: متوسط بازدید روزانه مخاطبان این سایت، 45 هزار بازدید است، اما بعضا این عدد تا 100 هزار نفر هم افزایش پیدا کرده است.
,
,
,
, تنها نظام را به عنوان خط قرمز خود تعریف کرده ایم,
, عصرهامون,
,
,

وی با اشاره به همراهی این رسانه با مدیران برای توسعه استان تصریح کرد: عصرهامون تنها نظام را به عنوان خط قرمز خود تعریف کرده و به رسمیت می شناسد.

وی تاکید کرد: هیچ تعصبی روی قومیت و مذهب نداریم و تنها به توسعه استان می اندیشیم، مساله ای که مسلما زمینه آن کار فرهنگی است و کار فرهنگی را هم همین اصحاب رسانه انجام می دهند.

طهرانی مقدم در پایان اذعان داشت: در کنار این سازمان برای ارائه هر کمکی در مسیر پیشرفت، توسعه و خدمت به جوانان سیستان و بلوچستان مثل همیشه، خواهیم بود.
 
,
,
,
,
,
,
,

 
, ,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه