نماینده معاونت بازرسی ستاد بازسازی عتبات عالیات مرکز در گنبد:
محیط ستاد باید یک محیط برادری و بدون برتری یک نفر بر دیگری باشد
نشست مشترک مسئول و خادمان افتخاری ستادبازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبد کاووس با حضورعلی اکبر خوشی نماینده معاونت بازرسی ستاد بازسازی عتبات عالیات مرکز و مسئول بازرسی ستاد استان گلستان در گنبد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه ، علی اکبر خوشی که به منظور ارزیابی عملکرد ستاد بازسازی عتبات عالیات گنبد به این شهرستان آمده بود گفت: ماباید طوری ستاد بازسازی عتبات عالیات را نزد مردم جلوه دهیم که افراد با علاقه و اشتیاق به عنوان خادم افتخاری در این ستاد فعالیت نمایند،
وی با اشاره به اینکه باید فعالیت در این ستاد به عنوان آرزویی برای همه افراد نهادینه شود افزود: ارزش فعالیت خالصانه و عاشقانه در ستادهای بازسازی عتبات عالیات همانند خدامی در حرم اباعبدالله الحسین «ع» می باشد.
خوشی با بیان اینکه محیط ستاد باید یک محیط برادری و بدون برتری یک نفر بر دیگری باشد بر انجام کارهای فرهنگی در جهت معرفی پروژه های ستاد بازسازی عتبات عالیات تاکید کرد.
نماینده معاونت بازرسی ستاد بازسازی عتبات عالیات استفاده از فرصت ماه های محرم و صفر را لازم خواند و اظهار کرد: همچنین می توان از دیگر مناسبتها و ظرفیت های شهرستان در جهت کمک به بازسازی عتبات عالیات استفاده کنیم .
,
,
,

خوشی در ادامه به نقش خواهران در جامعه و حضورآنان در ستاد بازسازی عتبات عالیات به عنوان خادم افتخاری اشاره کرد و بر این امر که خواهران خادم می توانند در بالا بردن سطح مشارکت بانوان در سطح جامعه برای جذب کمک ها و نذورات نقش آفرین باشند تاکید کرد.
,
, ,

وی در ادامه سخنانش عملکرد ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان گنبد را مثبت ارزیابی کرد و افزود: هنوز جا برای کار زیاد است و با توجه به اینکه کار ستاد یک کار ارزشی و کار برای آخرت خودمان می باشد باید به این باور برسیم که هرکدام از مادر این ستادها یک مهندس پلارک هستیم.
علی اکبر خوشی ابراز امیدواری کرد که با توجه به عشق مل ایران به امام حسین (ع) و کمک های عاشقانه آنها که تا کنون باعث ساخت حرمین شریفین شده است ، دیگر پروژه ها هم با کمک آنها ساخته خواهد شد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیا گنبد نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد به وحدت و همدلی موجود در بین برادران و خواهران اهل تشیع و اهل تسنن و نقش مؤث رو محوری ائمه محترم جمعه اهل تشیع و اهل سنت شهرستان در پایداری وحدت و همدلی اشاره کرد.
رمضانعلی خالقی در ادامه سخنانش پیشنهادات و طرحی در راستای بهره مندی از ظرفیت صداوسیما، مساجد و هیئتهای مذهبی، مسئولان تأثیرگذاردر سطح شهرستان و…. جهت بررسی بیشتر و پیگیری از طریق ستاد مرکزی ارائه نمود وخادمین افتخاری ستاد نیز یک به یک برخی نقطه نظرات و دیدگاههای خود را برای سرعت بخشیدن به مأموریتهای ستاد مطرح نمودند.
انتهای پیام/پ
,
, ,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه