logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

توصیه مدیرکل ارشاد مازندران به مسئولان

مدیران رسانه‌ها را وارد مناقشات سیاسی و دعواهای خود نکنند/به سمت شکایت نرویم

مدیران رسانه‌ها را وارد مناقشات سیاسی و دعواهای خود نکنند/به سمت شکایت نرویم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از مدیران و رسانه‌های استان خواست تا تعامل، نقد منصفانه و پاسخگویی را سرلوحه خود قرار دهند و گفت: مدیران رسانه‌ها را وارد مناقشات سیاسی و دعواهای خود نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، عباس زارع صبح امروز در جمع خبرنگاران شهرستان نکا با اشاره به اهمیت و جایگاه حوزه رسانه و فضای رسانه‌های مکتوب و مجازی، اظهار کرد: بدون شک مدیریت افکار عمومی در استان و شهرستان‌ها از طریق رسانه‌ها صورت می‌پذیرد.

وی افزود: ضمن تقدیر از پیشکسوتان، غالب فعالان در حوزه رسانه را جوانان پرتلاش، انقلابی، بسیجی و سخت کوش تشکیل می‌دهند که واقعاً بدون هیچ چشم‌داشتی تلاش می‌کنند و ما شرمنده این بزرگواران هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: با بضاعت اندک خود نمی‌توانیم مشکلات آن‌ها را به طور کامل رفع کنیم اما تمام تلاش خود را می‌کنیم تا بتوانیم بخش کوچکی از این مشکلات را مرتفع سازیم.
 
این مسئول اضافه کرد: فعالان عرصه رسانه باید سرفصل حفظ ارزش‌ها و دستاوردهای نظام و انقلاب که موضوعی پر اهمیت برای همه اقشار به شمار می‌آید را در  همه زمینه‌ها سرلوحه کار خود قرار داده و در این حوزه باید تلاش شبانه‌روزی را بکار گرفت.

وی در پاسخ به نقد مطرح شده نسبت به تعدد رسانه‌ها در استان مازندران، گفت: واقعاً تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای علیه کشور به اندازه‌ای است که هرچه توان داریم باید در حوزه فضای مجازی که به نوعی امروز به فضای واقعی تبدیل شده است پای کار بیاوریم.

زارع تصریح کرد: فضای مجازی با زندگی همه ما ارتباط مستقیم داشته و تأثیرگذار است و اگر در شهرستان نکا نیز بررسی کنیم مشخص می‌شود که تقریبا مدیریت افکار عمومی در این شهرستان را نیز فعالان رسانه بر عهده دارند.
 
وی گفت: اگر قرار است اتفاقی بی‌افتد همین افراد اعلام می‌کنند و یا اگر موضوعی باید مورد نقد قرا بگیرد همین فعالان رسانه هستند که انعکاس می‌دهند و خواهش می‌کنیم نقد منصفانه را فراموش نکنیم و از مدیران نیز درخواست می‌کنیم تا از رسانه‌ها استفاده ابزاری نکنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اذعان کرد: مدیران رسانه‌ها را وارد مناقشات سیاسی و دعواهای خود نکنند و رسانه ها نیز باید بصیر و هوشیار بوده و وارد این مسائل نشوند و همان وظیفه خود در نقد منصفانه را سرلوحه کار خود قرار داده و چشم و گوش بیدار جامعه باشند.

این مسئول اضافه کرد: رسانه‌ها باید مشکلات را ببینند و منتقل کنند و واقعاً از مدیران بخواهند تا در چارچوب قوانین کار کنند که در این زمینه در شهرستان نکا نیز فعلان رسانه سخت‌کوشانه و بدون حاشیه درحال فعالیت برای توسعه شهرستان هستند.
 
وی گفت: در زمان سیل نیز فعالان رسانه بدون چشم‌داشت و بی‌ادعا تلاش و کار کردند و این تلاش بود که با اتفاقاتی که روی داد بازخورد عملکرد مدیران توسط رسانه‌های استان رقم خورد که این موضوع می‌توانست وارونه باشد.

زارع تأکید کرد: در استان مازندران میان تشکل‌های مختلف رسانه‌ای مانند بسیج رسانه، خانه مطبوعات و اداره کل ارشاد تعامل خوبی برقرار کردیم و در هیچ شهرستانی نباید ببینیم که در رأس هرم خانه مطبوعات و بسیج رسانه کدورت یا ناهماهنگی وجود داشته باشد بلکه همه باید همراه باشند و با هم‌افزایی کامل بتوانیم بخشی از مشکلات را حل کنیم.
 
وی افزود: با اهدای زمین از سوی استاندار مازندران کلنگ ساخت خانه مطبوعات این استان زده شد که امیدواریم به زودی آماده شود تا خانه مطبوعات استان از خانه به دوشی بیرون بیاید ضمن اینکه باوجود همه مشکلات، وزارت ارشاد برای تأمین حق بیمه خبرنگاران با مشکل روبرو است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان کرد: بیشترین نگاه وزارت ارشاد نیز به حوزه مطبوعات و معاونت مطبوعاتی است و همه تلاش ما بر این است که با کمک به رسانه‌ها بتوانیم آن‌ها را سر پا نگهداریم تا با کمک به رسانه‌ها، در یک فضای با آرامش کامل به همان رسالت اصلی خود یعنی نقد منصفانه بپردازند و از تخریب خودداری کنند.
 
این مسئول اضافه کرد: نقد منصفانه را از خود ما در ارشاد آغاز کنید و سپس به استانداری،ادارات کل و فرمانداران بپردازید و هر جایی که احساس کردید ایرادی به فعالیت‌ها وارد است واقعاً پای کار بیایید و موضوعات را منعکس کنید.

وی گفت: مدیران که اولین خطاب به خود بنده است نیز باید یاد بگیرند که واقعاً پاسخ بدهند و اگر نقدی شد به سمت تطمیع یا استفاده از رانت و لابی و به سمت شکایت نرویم درحالیکه در استان مازندران هم اکنون کمترین میزان شکایت از رسانه‌ها را شاهد هستیم.
 
زارع اظهار کرد: در مازندران باوجود تعداد کمی از موارد، مدیران استان سعه صدر بالایی دارند که امیدواریم پاسخگو بودن مسئولان در استان نهادینه شود و این تعامل بین یکدیگر و نقد منصفانه رسانه ها و پاسخگو بودن مدیران در سرلوحه کار قرار بگیرد.

وی گفت: در این صورت خیلی از مشکلات حل شده و مدیران در یک اتاق شیشه‌ای قرار می‌گیرند و می‌دانند که باید پاسخگو باشند چراکه رصد می‌شوند و کارهای‌شان زیر ذره‌بین دوستان رسانه قرار دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه