اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ثبت نام طرح ملی مسکن آغاز شد

ثبت نام طرح ملی مسکن آغاز شد
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ثبت نام طرح ملی مسکن را آغاز کرد و در گام اول به صورت پایلوت در کرمان ثبت نام به عمل آمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چند روز قبل معاون مسکن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با یادآوری این‌که دولت ساخت هزار واحد مسکونی برای تامین مسکن اقشار ضعیف را در دستور کار قرار دارد که از این تعداد ساخت ­100 هزار واحد آن بر عهده بنیاد مسکن است، گفته بود:‌ از تجربه مسکن مهر در این طرح استفاده کردیم و قبل از ساخت واحد‌های مسکونی اقدام به شناسایی مکان‌های دارای تقاضا کردیم به طوریکه تقاضا شناسایی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
وی با بیان این‌که اوایل شهریور ثبت نام  آزمایشی از شهر کرمان آغاز و بعد از 10 روز استان‌های دیگر به آن اضافه می‌شود، یادآور شد: با توجه به توافقاتی که با بانک مسکن صورت گرفته ­متوسط تسهیلات تا 75 میلیون تومان با سود 18 درصد است این تسهیلات نیاز به سپرده گذاری ندارد و تا سقف 100میلیون تومان نیز می‌رس.
,
 
,
وی با یادآوری این‌که در کنار این تسهیلات، وام جعاله نیز از سوی بانک مسکن پرداخت خواهد شد، تصریح کرد: متقاضیان باید در زمان اولیه هزینه جزیی پرداخت کنند و بعد از تایید نهایی وضعیت متقاضیان باید 30 تا 50 میلیون تومان در بانک مسکن سپرده گذاری کنند ­و دو دهک اول ­مانند ­اقشار کم درآمد که شامل افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند نیازی به آورده اولیه ندارند.
,
 
,
به گزارش تسنیم، پیگیر‌ها از بنیاد مسکن انقلاب حاکی از آن است که طبق وعده داده شده معاون مسکن این نهاد، ثبت نام در شهر کرمان به صورت پایلوت آغاز شده است. از سوی دیگر قرار است طی روزهای اخیر با دستور رئیس‌جمهوری ساخت 100 هزار مسکن در قالب طرح ملی تولید و عرضه آغاز شود.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه