با حضور وزیر ورزش و جوانان در قزوین؛
۱۰پروژه ورزشی با اعتبار ۱۵۰میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید
طی سفر وزیر ورزش و جوانان به قزوین ۱۰ پروژه ورزشی با اعتبار ۱۵۰میلیارد ریال به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ طی سفر امروز(پنج شنبه) مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان به استان قزوین چندین طرح و پروژه ورزشی افتتاح و مورد بازدید قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,افتتاح سالن ورزشی و زمین چمن مصنوعی شهرک مهرگان، بازدید از پروژه سالن سرپوشیده 6هزارنفری، افتتاح خانه بدمینتون قزوین، نشست صمیمی با هیاتهای ورزشی و دبیران سازمانهای مردم نهاد از جمله برنامههای وزیر ورزش و جوانان به قزوین بود.
,در ابتدا سالن ورزشی مهرگان با مساحت 48در 24 در دو طبقه و زمین چمن مصنوعی با اعتبار 420میلیون افتتاح شد.
,سپس از پروژه سالن سرپوشیده 6هزاری بازدید شد و در ادامه خانه بدمینتون استان افتتاح شد.
,ساخت زمین بدمینتون افتتاح شده از سال 91 آغاز شده و با هزار 110متر مربع مساحت و 18میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسید.
,برای مجموع ده پروژه ورزشی 150میلیارد ریال اعتبار صرف شده که علاوه بر طرحهای یاد شده سالن ورزشی چند منظوره خزنین، زمین چمن مصنوعی دیال آباد و نیارک و معلم کلایه، گوشکان، سالن وررشی آقا بابا، ساختمان سرایداری اداره آبیک را نیز شامل می،شود.
,هم اکنون 52پروژه فعال ورزشی در استان چجود دارد و تا آهر امسال 24پروزه با 120میلیارد ریال اعتبار به بهرهبرداری خواهد رسید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه