نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری :
مجالس عزاداری اباعبدالحسین(ع) هویت و جوهر دینی ملت ایران است
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت : اگر هویت دینی و اسلامی و عشق به اهل بیت (ع) بخصوص عشق به امام حسین (ع) از ملت ایران گرفته شود ملت ما هویت دینی خود را از دست می دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ همایش هیئت های مذهبی استان کرمان شامگاه امشب به میزبانی رفسنجان با حضور میهمانان استانی در تالار خیام دانشگاه ولیعصر(عج) این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان؛,


, حجت الاسلام سید محمود حسینی امام جمعه موقت رفسنجان در این مراسم اظهار داشت: شیوه های مطلوب عزاداری در ماه محرم باید بر گرفته از ارزش های مطروحه ائمه اطهار (ع) باشند.
,
, وی با اشاره به اینکه پیامبران الهی چراغ هدایت و کشتی نجات ما مسلمانان هستند افزود : گریه کردن و اشک ریختن بر مصیبت های اهل بیت امام حسین(ع) یکی از شیوه های عزاداری است لذا این نوع گریه و ماتم در ماه محرم باید جنبه حماسی داشته باشد، همین اشک ها یک الگو برای مبارزه انقلابیون با طاغوت بود.
,
, حسینی تصریح کرد : تشکیل مجالس عزاداری، برپایی خیمه ها و نوحه سرایی با اشعار سوزناک از شیوه های مطلوب عزاداری در ماه محرم است که در نمایش عظمت این ماه بسیار موثر است.
,
, امام جمعه موقت رفسنجان خاطر نشان کرد : سینه زدن و عزاداری به سبک سنتی مطلوب است اما قمه زنی ممنوع است چرا که سوژه به دست مخالفان اسلام می دهد تا تشیع را مظهر خشونت جلوه دهند.
,هیئت های مذهبی ظرفیت بزرگی برای اسلام و انقلاب هستند
, هیئت های مذهبی ظرفیت بزرگی برای اسلام و انقلاب هستند,کامیاب رئیس هیئت های مذهبی استان با بیان اینکه امسال بیست و نهمین سال همایش هیئت های مذهبی استان برگزار می شود ،گفت : هیئت های مذهبی ظرفیت بزرگی برای اسلام و انقلاب هستند، تجمع بزرگ هیئت های مذهبی در عاشورای سال 57 در مسجد امام(ره) باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد و شهید توکلی به عنوان اولین شهید روحانی در این روز تقدیم اسلام شد.
,
, وی با اشاره به جایگاه مهم هیئت های مذهبی افزود: عزاداری ها باید برای رضای خدا باشد نه نمایش و تبلیغ لذا امیدواریم از ظرفیت جوانان در هیئت های مذهبی استفاده و با اعضای هیئت ها همکاری مطلوب صورت گیرد .
,
, رئیس هیئت های مذهبی استان گفت: هیئت های عزاداری می توانند با همکاری نیروی انتظامی در جهت رفع مشکلات، دلجویی از زندانیان غیر عمد و آزاد سازی آن ها نقش داشته باشند.
,مجالس عزاداری ماه محرم در راستای بصیرت افزایی جوانان باشد
, مجالس عزاداری ماه محرم در راستای بصیرت افزایی جوانان باشد,سرتیپ دوم عبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی استان کرمان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه هیئت های مذهبی ومنویات مقام معظم رهبری در این خصوص، گفت : مجلس عزاداری امام حسین (ع) باید بر منطق استوار و با عطوفت همراه باشد.
,وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه دشمن با تمام ابزارهای خود بر علیه اسلام و قرآن آماده است لذا این مجالس باید کلاس درس بصیرت افزایی باشد تا بصیرت جوانان نسبت به موضوع دشمن شناسی افزایش یابد.
,
, فرمانده نیروی انتظامی استان به اصل قرآن محور بودن در محافل عزاداری که از دیگر تاکیدات مقام معظم رهبری است، اشاره داشت و افزود: مجالس امام حسین (ع) باید سیاسی باشد نه سیاست زدا، فلسفه وجودی این مجالس نوع زیبای عزاداری برای سالار شهیدان است که اولین اثر آن بیمه شدن یک ساله کشور و مردم است .
,وی به حضور پلیس برای ایجاد امینت در ماه محرم اشاره کرد و گفت: پلیس در ماه محرم حضور امنیتی دارد ولی روسای هیئت های مذهبی باید امنیت مجالس بخصوص جوانانی که در این هیئت ها هستند را تامین کنند و با پلیس همکاری نمایند.
,مجالس عزاداری اباعبدالحسین(ع) هویت و جوهر دینی ملت ایران است
, مجالس عزاداری اباعبدالحسین(ع) هویت و جوهر دینی ملت ایران است,
, حجت الاسلام امان الله علیمرادی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری هم در این همایش اظهار داشت: مجالس عزاداری اباعبدالحسین(ع) هویت و جوهر دینی ملت ایران است.
,
, وی بیان داشت: ارتباط و اتصال به مکتب و نهضت امام حسین(ع) همراه با منطق اهل بیت(ع) زمنیه ساز ظهور امام زمان(عج) خواهد بود.
,علیمرادی با اشاره به هجوم دشمن علیه مقدسات اسلامی گفت: اگر هویت دینی و اسلامی و عشق به اهل بیت (ع) بخصوص عشق به امام حسین (ع) از ملت ایران گرفته شود ملت ما هویت دینی خود را از دست می دهد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه