گزارش تصویری؛
خیمههایی که به پیشواز محرم میروند
مردم استان کرمان همزمان با سایر عزاداران اباعبدالله الحسین (ع) با سیاه پوش کردن مساجد، خیابانها و برپایی خیمه ها به استقبال ماه محرم می روند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ باری دیگر ماه محرم از راه فرا میرسد و غم و اندوه در دل عاشقان اباعبدالله الحسین(علیهالسلام) مینشیند، اندوهی بیپایان که در فراق ارباب بیکفن و ۷۲ تن از یاران باوفایش در ذره ذره زندگی انسانها نقش میبندد. شهر کرمان همراه سایر عزاداران امام حسین علیه السلام با برپایی خیمه هایی در رثای این امام شهید به عزاداری می نشیند.
خیمه هایی که در خانه حاج آقا خوشرو، صفه عزاخانه، خانه حاج ماشاءالله، شهرستان ده زیار و بیت العباس رفسنجان هر ساله بر پا می شود تا صدها عزادار با حضور در این خیمه ها زینت بخش عزای امام حسین علیه السلام باشند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه