logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

حمله تند مایلی‌کهن به انصاری فرد

حمله تند مایلی‌کهن به انصاری فرد
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص حضور انصاری فرد به عنوان مدیرعامل واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مایلی‌کهن پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص شرایط پرسپولیس اظهار داشت: دقایقی از بازی این تیم را دیدم شرایط این تیم بد نیست و امیدوارم در ادامه آنها بتوانند شرایط بهتری را داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در خصوص حضور انصاری‌فرد به عنوان مدیرعامل در پرسپولیس تصریح کرد: ارتباطی با ایشان ندارم فکر می‌کنم ایشان در تیم همایون زیر نظر فریدون بخشی‌زاده در حال بازی بودند که من ایشان را به پرسپولیس آوردم. در خصوص حضور ایشان باید بگویم چرا 10 سال پیش ایشان آمدند و رفتند و چرا حالا دوباره این اتفاق افتاده است چرا عرب رفت و چرا ایشان آمد البته این را هم باید بگویم هیچ ارتباطی با عرب نداشتم و حتی روی حضور وی هم حرف داشتم.
,
 
,
پیشکسوت پرسپولیس افزود: 10 سال پیش که ایشان به عنوان مدیرعامل پرسپولیس آمدند بنده عضو هیئت مدیره بودم به همراه سعیدلو که رئیس مجمع بودند، مالکی، نژادفلاح و خود انصاری‌فرد که من در ابتدای جلسات گفتم با توجه به اینکه سابقه مدیریتی خیلی خوبی داشتم به عنوان مدیرعامل انتخاب شوم اما به هر حال اتفاقاتی افتاد که ایشان بدون هیچ سابقه‌ای به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس انتخاب شدند در حالی که قبلش ایشان حتی رئیس یک اداره کوچک هم نبود بعدش هم دیدید که بعد از اینکه رفتند چه اتفاقاتی افتاد و در آن مقطع بدهی‌های هنگفتی گریبان پرسپولیس را گرفت مانند طلب آری‌هان و دنیزلی. حالا من یک سوال دارم بعد از 10 سال چه اتفاقی افتاد که ایشان دوباره مدیرعامل پرسپولیس شدند شاید در این مدت درس‌های مدیریتی را خواندند.
,
 
,
مایلی‌کهن درباره اینکه ویلموتس هم مانند کی‌روش بازی‌های لیگ ایران را از نزدیک تماشا نمی‌کند اذعان داشت: به هر حال هاشمیان ‌بازی‌ها را می‌بیند وی دستیار ویلموتس است البته ا ین را هم باید بگویم طبعا باید سرمربی تیم ملی هم حضور داشته باشد.
,
 
,
وی ادامه داد: بشار رسن مگر در بازی دیروز پرسپولیس حضور نداشت عملکردش چه بود به نظر شما این بازیکن بالاتر از سروش است؟ نمی‌دانم چرا ما همه‌اش دنبال جذب بازیکن خارجی هستیم تولید ملی شعار است در همه این سال‌ها هم این چنین بوده فکر می‌کنم مشکلات سیاسی ما با دنیا حل شود کالاهای خارجی دوباره به ایران سرازیر می‌شود.
,
 
,
مایلی‌کهن در پایان گفت: در همه سال‌ها فقط حرص خوردم اما یک ثانیه حضور در وطنم با هیچ چیز عوض نمی‌کنم.
,
 
,
منبع: ایلنا
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه